IONIX SHAMPOO & CONDITIONER

Ionix is een merk dat ik nog niet kende. Het assortiment van dit merk bestaat uit shampoos, conditioners, treatments en sprays. Vandaag test ik voor jullie de shampoo en conditioner met arganolie.

De shampoo herstelt het vocht en het eiwit van het haar, die verloren zijn gegaan bij chemische behandelingen of blootstelling aan de zon. Mijn haar is pas geblondeerd en ik heb regelmatig in de zon gelegen, dus deze shampoo is momenteel ideaal voor mijn haar. De shampoo bestaat uit een mix van aloë en andere essentiële elementen en het herstelt en voedt het haar. Volgens Ionix vergroot het de glans en beheersbaarheid van het haar en als het goed en lang gebruikt wordt, verlengt het zelfs de levensduur van het haar. 
De conditioner heeft dezelfde eigenschappen als de shampoo en deze conditioner hoef je maar 10 seconde in te laten werken, ideaal dus!
Ik heb de shampoo en conditioner een tijdje gebruikt en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik merk dat mijn haar veel zachter en gezonder aanvoelt. De shampoo en conditioner zijn wel iets duurder, maar dat zijn ze zeker waard. Ook glanst mijn haar veel meer en ik kan het veel makkelijker doorkammen. De producten ruiken trouwens ook erg lekker. Aanrader dus!
Pluspunten: 
– Het maakt mijn haar zachter
– Mijn haar is beter doorkambaar
– Mijn haar glanst meer
– De producten ruiken erg lekker
Minpunten: 
– De shampoo en conditioner zijn wat duurder dan een gemiddelde shampoo
– Er zit maar 120 ml in een tube
De shampoo en conditioner kosten beide € 9,95 en ze zijn te koop via Johnbeerens.com.

16 gedachten over “IONIX SHAMPOO & CONDITIONER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.