WIE JARIG IS, TRAKTEERT!

Vanochtend konden jullie al lezen dat ik vandaag jarig ben en als je jarig bent, trakteer je natuurlijk. En ik heb een hele leuke traktatie voor jullie, je kunt namelijk dit smartphonehoesje van Fab winnen. Ik heb hem zelf ook en ben er heel blij mee. Als je snel even de deur uit gaat, hoef je alleen je portemonnee maar mee te nemen, want daar past je telefoon ook in. Handig, toch?

Natuurlijk wil je niet dat je telefoon of tablet kapot gaat, en daarom gebruik je vast wel een hoesje. Voor je tablet kun je bijvoorbeeld gaan voor een Mini 3 cover of een iPad Air 2 hoes. Met deze portemonnee heb je meteen een goede bescherming voor je smartphone. Hierdoor is je telefoon nog beter beschermd dan wanneer je alleen een hoesje gebruikt.
Wat moet je doen om kans te maken op deze smartphone wallet?
– Volg MadebyMalou.nl via Bloglovin’ en like dit artikel.
– Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet, en wat je hebt gedaan om kans te maken.
Wat mag je doen om extra kans te maken?
– Like Smartphonehoesjes.nl via Facebook
– Like MadebyMalou.nl via Facebook
– Volg MadebyMalou via Instagram
Je kunt meedoen tot en met zondag 11 januari, daarna neem ik contact op met de winnaar.

45 gedachten over “WIE JARIG IS, TRAKTEERT!

 1. Dominique Arink schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag gewenst vandaag 🙂
  Ik doe graag mee met deze winactie, ik laat mijn telefoon namelijk altijd slingeren of ik vergeet mijn portemonnee mee te nemen.. 🙁
  Ik heb ook alles gedaan voor een extra kans (instagram: xdooww, de rest onder mijn eigen naam)
  dominiquearink@gmail.com

 2. BySilke schreef:

  Nog eens proficiat met je verjaardag! Het weer is hier fantastisch, hopelijk bij jou ook! Ik sla deze actie eventjes over omdat ik al genoeg hoesjes heb 🙂 Veel succes aan iedereen!

 3. Melissa Charlotte schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Dit lijkt me heel handig aangezien ik vaak mijn portemonnee en telefoon los in mn handen meeneem. Ik ben dan altijd bang dat ik m'n telefoon laat vallen. Ik heb alles gedaan, ook de extra dingen. Fijne verjaardag! Liefs,m Melissa

 4. libby1985 schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag meis!
  Je eerste verjaardag als mama!
  Ik doe graag mee met de actie.. Had het gewone fab hoesje..maar deze is opgegeten door de hond 🙁

  Volg je al io facebook,instagram en smartphonehoesjesnook.
  Heb je meteen even gevolgdbop bloglovin en het bericht geliked!

  Hele fijne verjaardag nog!

  Liefs lisette

 5. Romy B schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een leuke dag hebt. Wat een onwijs leuke winactie. En erg handig natuurlijk. Zou erg leuk zijn om dit te winnen. Ik ga zeker een kans wagen ;). Ik volg je overal en ik heb alles geliked.
  Romy

 6. Wendy schreef:

  Hieperdepiep… HOERA! Gefeliciteerd met je verjaardag en dat er nog maar heel veel verjaardagen mogen volgen. Op Bloglovin', Facebook en Instagram had ik jou al. Dus even op het hartje geklik bij Bloglovin' en de Facebook van Smartphonehoesjes.nl geliked. En ik denk dat mijn emailadres ook wel handig is. 😉 wendy.vanderwaal@hotmail.com

 7. Pilsiee schreef:

  Gefeliciteerd meid! Op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes! Wat een leuk cadeau, ik vier het feestje graag met je mee hihi… Echt lijkt me superhandig zeg, en natuurlijk heb ik alle verplichte stapjes doorlopen! Groetjes en alvast een fijne jaarwisseling! Groetjes ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

 8. Cynthia schreef:

  Ik vind de portemonnees van fab echt zooo mooi & handig! Er staat er al een lange tijd een op mijn verlanglijstje *duimen maar* Van harte gefeliciteerd met je b'day! ik hoop dat je zelf ook lekker verwend bent!! (cynthia_ver_@hotmail.com)

 9. Aline Vanraes schreef:

  Nogmaals proficiat met je verjaardag!
  Ik volg je nu overal en heb alles geliked =)

  Geniet vooral van Nomi's eerste jaar, dat krijg je niet meer terug 😉

  Liefs, Aline

  p.s. wie had dat gedacht 12 jaar geleden?!

 10. melissa1984 schreef:

  Nog proficiat met je verjaardag. En wat geef je een leuk cadeautje weg! Ik doe graag mee. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas); beide FB pagina's (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 11. schreef:

  Als eerst; van harte gefeliciteerd! ik hoop dat je een leuke dag heb gehad!

  Echt een hele gave winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked.

  xx
  dewi

 12. Ehlana schreef:

  Super leuk! Ik had eerst een heel lelijk telefoonhoesje gekocht via ebay, na een paar w weken heb ik er nagellak over gedaan omdat ik hem zo lelijk vond. Hij is een beetje streperig en mijn portemonee is aan vervanging toe dus ik maak graag kans! Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes! Emharing@ziggo.nl

 13. Jolet schreef:

  Ik wil al zo graag zo'n portemonnee, maar vind hem steeds een beetje aan de prijzige kant. Daarom doe ik graag mee! 🙂 Ik volg je via Bloglovin' en heb dit artikel geliked. Ook volgde ik je al via Facebook (Jolet Sligter). Mijn e-mail is jooolet@live.nl.

  Duimen maar!

 14. Lin schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad en heerlijk bent verwend! Ik waag graag een gokje voor deze prachtige portemonnee <3
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin' en heb het bericht geliket, en volg Smartphonehoesjes.nl op Facebook.

  Groetjes Lin
  lvandewerf@gmail.com

 15. Edith schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en nog een gelukkig nieuwjaar! Prachtige wallet, wil er al een tijdje een van fab aanschaffen, maar één winnen zou helemaal super zijn! Ik volg je via bloglovin' en heb het artikel geliked. Ook heb ik smartphonehoesjes.nl en jouw pagina geliked op facebook en als laatst volg ik je ook op Insta!

 16. Lonneke schreef:

  Ah wauw Malou, wat is ' ie prachtig zeg!
  Zoals je misschien wel weet van mijn instagram ben ik dol op dit soort kleurtjes en Fab schijnt zo fijn te zijn, echt heel gaaf!
  Ik heb alle punten + de extra's gedaan!
  Liefs Lonneke

 17. Lieke Biemans schreef:

  Ik ben zo ontzettend benieuwd! Duim er heel hard voor dat ik de gelukkige mag zijn! Zou helemaal te gek zijn!!!
  Ik heb al meteen meegedaan toen dit op je blog verscheen.
  Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked! Bij deze mijn reactie!
  Mijn emailadres is lieke.biemans@hotmail.com
  Ik heb smartphonehoesjes geliked via Facebook.
  Ook heb ik jou geliked via Facebook en volg ik je al een tijd via instagram!
  Duimen duimen maar! Zou echt te gek zijn!!!

  Liefs, Lieke <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.