Lenn is bijna 3 – het feestje begint bij de uitnodiging!

uitnodiging

22 juli wordt Lenn alweer 3 jaar. Natuurlijk gaan we dat vieren en om de voorpret al wat eerder te laten beginnen, hebben we laatst samen uitnodigingen gemaakt. En wat vindt Lenn dat leuk! Hij is er helemaal trots op en hij vindt het geweldig om ze aan mensen te geven.

‘Jij ook op mijn feestje komen?’

‘Lenn, geef dit kaartje maar aan oma.’ ‘Jaa! Oma kijk! Kaartje voor feestje! Jij ook op mijn feestje komen?’ En wat vond hij het leuk toen oma zei dat ze ook zou komen. ‘En wat wil je dan hebben voor je verjaardag?’ ‘Buurman buurman!’

Dat laatste is een beetje een dingetje, want hij vraagt nu aan iedereen ‘Buurman buurman’ voor zijn verjaardag, nadat hij in de speelgoedwinkel Buurman & Buurman knuffels heeft gezien. Dus inmiddels is iedereen, behalve mijn schoonouders, geïnstrueerd om géén Buurman & Buurman knuffel voor hem te kopen.

Uitnodigingen voor zijn feestje

uitnodiging kinderfeestje

Laatst gingen we er samen eens voor zitten om een kaartje samen te stellen. Bij Kaartje2go heb je heel veel keuze uit uitnodigingskaarten, ze hebben bijvoorbeeld ook hele leuke kinderfeestjes uitnodigingen. Aangezien Lenn 3 wordt, geeft hij nog geen kinderfeestje. Maar Nomi in november wel, dus dit ga ik zeker onthouden!

Deze keer gingen we voor een ‘gewone’ uitnodiging voor zijn verjaardag. Lenn koos zelf voor dit kaartje, want ‘dat is mijn lievelingskleur’. Ik had verwacht dat hij voor het kaartje met de dinosaurus zou gaan, maar niet dus. Dit moest hem worden.

Je kunt van alles aanpassen, zoals de tekst, foto, plaatjes, kaders, et cetera. Lenn vond het vooral erg leuk dat er een foto van hem op het kaartje kwam te staan. En toen we de kaartjes in huis hadden, was hij nog enthousiaster!

feestje uitnodiging

Het feestje begint bij de uitnodiging

Zo enthousiast, dat hij iedereen een kaartje wilde geven. ‘Mag kindje in de speeltuin ook op mijn feestje komen?’ Nou, dat was nou niet helemaal de bedoeling. ‘Ikke kindje wel kaartje geven?’ Dat deden we maar even niet, maar het was wel heel schattig.

Nou moet ik wel toegeven dat ik een klein foutje maakte. In mijn enthousiasme bestelde ik de kaartjes iets te vroeg, waardoor Lenn nu iedere ochtend vraagt of hij al jarig is. Dat komt ook een beetje door het feit dat hij deze week al mag trakteren op de peuterspeelzaal, want hij is in de vakantie jarig. Het valt hem telkens een beetje tegen als ik zeg ‘dat duurt nog een tijdje’, maar ik weet zeker dat hij dolenthousiast zal zijn als het eindelijk zo ver is!

3 gedachten over “Lenn is bijna 3 – het feestje begint bij de uitnodiging!

  1. Nienke schreef:

    Misschien helpt een aftelkalender hem om te ‘snappen’ wanneer hij jarig is? Ballonnen tekenen, iedere dag mag hij er een kleuren, en de laatste ballon kleurt hij op de ochtend van zijn verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.