Weekvlog 11: Lenn wil oorbellen, opvoeding is weer mislukt en lol in de tuin

weekvlog

Ja, je leest het goed. Lenn wil oorbellen. Nomi mocht oorbellen toen ze 2,5 was en aangezien Lenn bijna 3 is, is het eigenlijk niet eerlijk om tegen hem te zeggen dat het niet mag. Dilemma’s, dilemma’s…

Oorbellen

Ik wil niet tegen Lenn zeggen dat hij iets niet mag ‘omdat hij een jongen is’. Maar is het wel verstandig? Krijgt hij er geen spijt van? Het blijft een lastig onderwerp…

Lol in de tuin

Donderdag waren we lekker een tijd in de tuin. Nomi en Lenn vinden het hartstikke leuk om buiten te spelen en ik vond het heerlijk om naar ze te kijken. Vooral Lenn doet de meest achterlijke dingen en ik moet vaak ontzettend om hem lachen! Springen, koprollen, hondje spelen…

Opvoeding weer mislukt

‘Niet de stok in je mond doen hè Lenn?’. Lenn doet gewoon alsof hij me niet hoort en nog geen minuut later komt hij eraan rennen als een hondje, mét stok in zijn mond. En ik? Ik moet natuurlijk weer lachen. Want kijk zelf maar hoe grappig het eruit ziet!

De vlog

En hieronder kun je de weekvlog zien!

Bedankt voor het kijken, hopelijk vonden jullie het leuk! Ik zou het ontzettend lief vinden als je een duimpje omhoog doet en je abonneert op mijn kanaal. Dat kan via deze link.

Hopelijk tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.