Welkom, lieve kleine Lenn

lenn

Daar is hij dan, onze zoon en broertje Lenn! Hij is gisteren, 22 juli om 13.36 uur geboren met een keizersnee. We zijn nu nog in het ziekenhuis, maar alles gaat helemaal goed.

Inleiden

Donderdagavond werd ik ingeleid door middel van een ballonnetje. Die zorgde voor rugweeen om de 2 a 3 minuten, maar niet voor ontsluiting. ’s Ochtends werden mijn vliezen gebroken en uiteindelijk kwam ik op 5cm ontsluiting, maar daar bleef het bij. Lenn leek het niet meer zo heel fijn te hebben in mijn buik en ook voor het litteken van de vorige keizersnee was het niet goed om te lang door te gaan, dus het werd een keizersnee. Dat ging allemaal heel snel, om 13.00 uur kregen we te horen dat het een keizersnee zou worden en om 13.36 is Lenn al geboren. Ik zal binnenkort mijn hele bevallingsverhaal gaan typen.

IMG_20160722_165052

Lenn!

Lenn is een flink ventje van 4280 gram en 54cm. Hij doet het hartstikke goed en met mij gaat het ook prima. Het duurt natuurlijk even voordat ik helemaal ben hersteld van de keizersnee, maar dat komt vast goed.

Nomi heeft haar broertje gisteren even gezien en ze wilde meteen kijken, maar even later was de rest van de ziekenhuiskamer toch interessanter. Het is voor haar natuurlijk allemaal nog een beetje gek, maar ik ben blij dat ze er niet negatief op reageert. Ik denk dat ze het allemaal wat beter gaat snappen als we weer thuis zijn.

 

48 gedachten over “Welkom, lieve kleine Lenn

  1. Romy schreef:

    Van harte gefeliciteerd! Fijn dat alles goed is gegaan en ik hoop dat jullie snel lekker met z’n viertjes kunnen genieten.

  2. Suzanne schreef:

    Gefeliciteerd met jullie zoon Lenn! Ook wij zijn gister voor de 2e keer trotse papa en mama geworden van een wolk van een jongen, Vince!

  3. Nina schreef:

    Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje! Ben heel benieuwd hoe Nomi het oppakt als jullie thuis zijn, dat komt vast helemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.