Dagboekje #166; Lenn!

1

Gelukkig was het dagboekje van vorige week wél het laatste dagboekje zonder baby, want zoals jullie zaterdag konden lezen is Lenn geboren! Vandaar dat mijn dagboekje een dagje later is dan anders, maar dat vergeven jullie me vast wel 😉    Aan het begin van vorige week was ik dus nog zwanger en ik ging boodschappen doen met Nomi. Ze wilde heel graag in het autootje en daar had ze de grootste lol. Ik haalde onder andere bitter lemon, omdat ik er de dag ervoor achter kwam dat dat hartstikke lekker is.

2

Ook Guusje had het warm. Dinsdag gingen we ’s avonds met zijn drietjes boodschappen doen, omdat ik het er overdag echt te warm voor vond.

3

Verder bleven we vooral binnen. Donderdag was ik 41 weken zwanger en ik had een afspraak bij de gynaecoloog. Eerst had ik gewoon de controle, en daarna begon het inleiden.

4

Op dat moment was Nomi bij mijn schoonouders en mijn schoonmoeder stuurde deze foto. Omdat iedereen zo oplette of ik nog iets plaatste op social media, zette ik nog even een foto van mijn nieuwe tas online. Die foto maakte ik de dag ervoor al 😉

5

En toen was hij daar vrijdag! Mijn bevallingsverhaal kunnen jullie binnenkort lezen, maar het is uiteindelijk een keizersnee geworden. Met Lenn ging het meteen hartstikke goed.

6

Zelf moet ik natuurlijk even herstellen van de keizersnee, maar op zich gaat het hartstikke goed. Nomi kwam vrijdagmiddag met mijn schoonouders naar het ziekenhuis en ik kreeg meteen een dikke knuffel van haar. Ze wil telkens kijken naar haar broertje en ook aaien vindt ze heel leuk. Maar even later vindt ze hem weer wat minder interessant.

7

En zondag mochten weer naar huis! Hoewel ik het in het ziekenhuis prima had, vind ik het heerlijk om thuis te zijn. Ik ben heel blij dat we nu gewoon met zijn viertjes bij elkaar zijn 🙂

10 gedachten over “Dagboekje #166; Lenn!

  1. Wendy schreef:

    Aaaah wat fijn dat jullie thuis zijn. Heerlijk he?! Hier vindt Noor haar nieuwe zusje ook erg interessant. Meestal dan 😉 Maar knuffelen en kusjes geven doet ze graag, zo lief! Ik hoop dat je herstel goed en lekker snel gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.