Lenns eerste verjaardag voorbereiden

eerste verjaardag

Nog eventjes, en dan is het al zover.. Op 22 juli wordt Lenn 1! Stiekem hoopten Bart en ik al dat één van onze kinderen in de zomer geboren zou worden, zodat we op de verjaardag lekker buiten zouden kunnen zitten. Nou weet je natuurlijk nooit wat voor weer het wordt, maar de kans dat we in juli buiten kunnen zitten is wel wat groter dan tijdens onze andere verjaardagen, in november, december en februari.

Buiten?

Ik hoop dus echt dat we zijn verjaardag buiten kunnen vieren. Ik wil de tuin dan leuk versieren met onder andere de slinger op de foto boven dit artikel. Een hele tijd geleden heb ik via AliExpress al ballonnen met ‘1st birthday’ erop besteld, en verder hebben we nog wat slingers in huis van Nomi’s verjaardag.

Taart

Nomi at op haar eerste verjaardag voor het eerst een stukje taart. Lenn kan niet goed tegen koemelk, maar ik zou het niet leuk vinden als hij op zijn eigen verjaardag geen taartje zou mogen eten. Daarom ging ik op zoek naar een recept voor een taart zonder koemelk, en ik probeerde alvast een koemelkvrije kwarktaart te maken.

Cadeautjes

Ik vind het best lastig, leuke verjaardagscadeaus bedenken voor Lenns verjaardag. Nomi kreeg van ons een loopkarretje (waar Lenn nu vaak mee speelt), een pop, een skippy varkentje en een boek. Een beetje veel en een beetje onzin, want ze had toen echt nog niet door dat het cadeautjes waren voor haar verjaardag.

Voor Lenn wil ik het niet overdrijven. Misschien is het lullig dat Nomi meer kreeg dan hij, maar hij speelt nu met de cadeautjes die zij kreeg. Ik wil geen onzin dingen geven omdat ik hem perse evenveel wil geven als Nomi, dat vind ik zonde (en ze hebben ook al flink veel speelgoed). Hij krijgt een houten autobaan met autootjes erbij en ik denk dat hij dat hartstikke leuk gaat vinden. Als ik nog iets leuks tegenkom neem ik het wel mee, maar ik ga in ieder geval niet ‘kopen om het kopen’.

Verder heb ik op mijn telefoon een uitnodiging in elkaar geflanst, die ik gewoon via What’s App ga sturen. We gaan het niet groots vieren, gewoon met een paar mensen. Als het te druk is, is het voor Lenn waarschijnlijk ook niet leuk.

Nu is het dus aftellen, en duimen voor mooi weer haha!

Een gedachte over “Lenns eerste verjaardag voorbereiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.