Dagboekje #189; feestdagen, winkelen, jarig en kapper

verjaardag niet vieren

Afgelopen week was best een drukke week. Maandag was het tweede kerstdag, dinsdag ging ik winkelen met Nomi, woensdag gingen we op zoek naar nieuwe stoelen voor in de woonkamer, donderdag hadden we een schoonmaak- en opruimdagje, vrijdag was ik jarig en gingen we naar Intratruin en Nomi en ik gingen naar de kapper en zaterdag was natuurlijk oudjaarsavond. Het was een hele gezellig week waarin Bart vrij was en vandaag laat ik jullie de foto’s van afgelopen week zien.

danerol

Maandag, tweede kerstdag, maakten Nomi en Bart croissantjes terwijl ik nog met Lenn in bed lag.

borstvoeding

’s Middags gingen we naar mijn ouders en dit was Lenn’s kerstdiner haha.

tweede kerstdag

We gingen daar gourmetten en deze pop moest van Nomi ook wat eten. Meestal gaan we naar huis als Nomi moe begint te worden, maar haar energie raakte deze keer niet op. Uiteindelijk vonden we het veel te laat worden voor haar en zijn we naar huis gegaan, waar Nomi en Lenn als een blok in slaap vielen.

h&m enschede

Dinsdagochtend ging ik samen met Nomi naar Enschede om te winkelen en ze vond het hartstikke leuk. Nomi zocht zelf kleertjes uit, onder andere een Minnie Mouse vestje. Wat we verder kochten zie je in deze shoplog. Woensdag gingen we naar de woonboulevard om stoelen uit te zoeken voor in de woonkamer. Helaas waren ze niet op voorraad, maar als het goed is krijgen we ze eind januari.

draaimolen

Wel slaagde ik voor nieuwe kussens voor op de bank. Donderdag was ik jarig, maar ik vierde het niet. We gingen ’s ochtend naar de Intratuin waar ik met Nomi in de draaimolen ging. Ze vond het eerst een beetje eng, maar uiteindelijk vond ze het best leuk.

eerste keer kapper

’s Middags ging ik eerst zelf naar de kapper en daarna ging ik met Nomi, wat bovenverwachting goed ging. Ondertussen hadden Bart en Lenn vader-zoontijd.

syoss haarverf

Toen we weer thuis waren had ik even me-time. Ik deed een maskertje op mijn gezicht en ik verfde mijn haren.

oud & nieuw

Zaterdag was het oudjaarsdag. Overdag deed ik niet zoveel en ’s avonds kwamen mijn ouders, zusje en tante bij ons.

samsung galaxy a3

Zondag deden we heel weinig. Ik speelde met mijn nieuwe telefoon die ik van Bart voor mijn verjaardag had gekregen en Nomi speelde zo ongeveer de hele dag met haar duplo.

Hoe hebben jullie oud & nieuw gevierd?

4 gedachten over “Dagboekje #189; feestdagen, winkelen, jarig en kapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.