Lenn is een half jaar!

half jaar

Gisteren was Lenn precies 6 maanden en daarom is het weer tijd voor een update.

Kinderwagen

Een maand geleden zei ik nog dat Lenn niet in de kinderwagen en buggy wilde, maar dat gaat nu weer een stuk beter. Hij vindt het nog steeds niet altijd de hele tijd leuk, maar vorige week hebben we Nomi lopen opgehaald van de peuterspeelzaal en dat ging heel goed. Het is een kwartier heen en een kwartier terug en ondanks dat Lenn niet van de koud houdt, heeft hij niet gehuild. Wel heeft hij chagrijnig gekeken van het moment dat we de deur uit gingen totdat we weer thuis waren, maar als dat het ergste is teken ik ervoor.

Sneeuw

6 maanden

Ondanks dat Lenn de kou niet leuk vindt, vond hij de sneeuw best leuk. Zelfs toen ik hem in de sneeuw zette bleef hij lachen en dat leverde wat leuke foto’s op. Nomi vond er niks aan en daarom waren we al snel weer binnen, maar volgens mij had Lenn nog wel even met de sneeuw willen spelen.

Zitten

Lenn wil nog steeds het liefst de hele dag zitten en doordat hij nu wat steviger zit, gaat dat wat beter. Ik leg nog wel altijd een kussen achter hem, voor het geval hij valt. Want hij kan wel zitten, maar hij snapt absoluut nog niet dat hij valt als hij wild met zijn armen gaat zwaaien.

Rapley

Eén van de meest bijzondere dingen van deze maand vond ik toch wel de eerste hapjes. We zijn 6 maand na mijn uitgerekende datum begonnen, toen Lenn gecorrigeerd dus 6 maanden was. Officieel iets te vroeg, maar ik dacht dat hij er wel aan toe was. En hij vindt het ontzettend leuk! Hij krijgt nog niet zoveel eten binnen, maar dat schijnt heel normaal te zijn. Ik zal jullie er binnenkort in een apart artikel wat meer over verstellen.

Eigenlijk gaat het dus hartstikke goed. Ik heb wel het idee dat hij in een sprongetje zit, want hij jengelt wat meer en hij lijkt soms een beetje gefrustreerd te zijn. Maar ook dat hoort er natuurlijk bij.

4 gedachten over “Lenn is een half jaar!

  1. Romy schreef:

    Gefeliciteerd met Lenns halve eerste verjaardag 🙂 Wat een lieve foto’s! Fijn om te horen dat het ook beter gaat om hem in de kinderwagen of buggy mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.