Lente in je huis

Vandaag is de lente begonnen en ik wil wat meer lente in mijn huis. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat inspiratie en dat ga ik met jullie delen. Toen ik nog niet zo lang blogde zette ik ook regelmatig ‘inspiratie artikelen’ online, maar dat heb ik al een hele tijd niet meer gedaan. En het leek me leuk om wat weer eens op te pakken!

Als eerste; bloemen. Eigenlijk heb ik bijna nooit bloemen in huis en ik ben er ook niet zo voor gemaakt.. Ze gaan altijd vrij snel dood, maar toch vind ik het heel leuk staan. Misschien moet ik maar voor kunstbloemen gaan!

Wel houd ik heel erg van plantjes en ik ben van plan om deze lente wat meer planten in huis te zetten. Het staat lekker fris, zeker in een lichte bloempot als deze.

Ik vond kaarsjes altijd meer iets voor de winter, maar dit soort kleurtjes zijn eigenlijk ook erg leuk voor de lente en zomer!

Ook qua meubels kwam ik wat mooie dingen tegen. Op Robuustetafels.nl zag ik deze boomstamtafel. Ik schreef er al eerder over en ik vind ze ontzettend gaaf. Het was in 2016 ook een trend, en dat zet in 2017 gewoon door! Met zo’n boomstamtafel in je huis haal je buiten een beetje binnen, en daarom vind ik ze erg lente-achtig.

Verder kun je door middel van accessoires je huis een frisse look geven. Lichte kussens bijvoorbeeld, of een licht kleed. Dat staat meteen al heel anders!

Of je gaat voor nog meer wit door bijvoorbeeld een witte bank in je woonkamer te zetten. Ik vind het heel mooi staan, maar ik vrees dat het met jonge kinderen niet zo handig is.

Ook heel gaaf; een muur in een mooie kleur schilderen. Deze kleur vind ik heel leuk, maar je moet er wel van houden.

Ik denk dat ik in eerste instantie eens ga voor wat meer plantjes en wat leuke accessoires. Hebben jullie al wat lente in huis gehaald?

Een gedachte over “Lente in je huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.