Dagboekje #200; playdate en een ziek meisje

200

Eén van de redenen waarom ik lang geleden begon met het nummeren van mijn dagboekjes, was om te zien hoeveel ik er al online had gezet. En inmiddels is dit mijn tweehonderdste dagboekje al! Helaas is het niet zo’n heel leuk dagboekje geworden, doordat Nomi ziek was en ik zondagavond met haar bij de huisartsenpost zat. 

Ik vertelde jullie al dat het niet zo lekker gaat met de borstvoeding, en daarom krijgt Lenn nu gedeeltelijk kunstvoeding. En Nomi wilde graag helpen met het geven van het flesje. Vervolgens was Lenn weer lekker aan het tijgeren, maar hij gaat de verkeerde kant op. Funny fact; Nomi tijgerde ook achteruit in plaats van vooruit.

Nomi is helemaal fan van het K3 programma en als ze liedjes zingen zegt ze ‘Nomi ook drietje!’. Ze pakt een lepel uit haar keukentje en die gebruikt ze dan als microfoon. Tijdens het fruit eten vroeg ik me af waarom ik het fruit voor Lenn nog in een schaaltje doe, hij gooit het er namelijk altijd uit. 

Dinsdag hadden we een playdate met ons achterneefje. Nomi heeft heel leuk met hem gespeeld en hij mocht zelfs haar favoriete knuffel vasthouden haha!

Woensdag maakte ik heel awkward een selfie in het stemhokje. Lekker onscherp wel, misschien moet ik maar eens gaan sparen voor een Samsung S8. Zoals je ziet maak ik veel foto’s en gebruik ik veel foto’s in mijn dagboekjes. Een goede camera is dus wel erg handig. Verder deden we niet zo veel. Toen Bart thuis was gingen we eventjes naar de speeltuin, omdat het zo’n lekker weer was.

Donderdagochtend deed Lenn voor de zoveelste keer zijn sokken uit, ik kan ze net zo goed niet aandoen. Ik probeerde eens een andere smoothie uit, deze keer met sinaasappel, peer en spinazie. Erg lekker!

’s Middags was Bart vrij en we gingen naar de kinderboerderij. Nomi vindt de dieren een beetje eng, maar uiteindelijk heeft ze toch een lammetje geaaid. Verder speelde ze lekker met haar nicht. 

Donderdagavond werd Nomi ziek en vrijdag was ze ontzettend hangerig. Dat zorgde er wel voor dat ze heerlijk bij me kwam knuffelen en eigenlijk vind ik het best jammer dat ze dat bijna nooit doet als ze zich goed voelt. Ik besloot toch eventjes met ze naar buiten te gaan, wat frisse lucht leek me niet verkeerd. 

Zaterdag leek het best goed te gaan met Nomi. Bart zette het speelhuisje in elkaar (zoek Nomi op de foto links haha). ’s Middag ging ze met mijn schoonouders en ons nichtje naar een indoor speeltuin (wat we achteraf misschien beter niet hadden kunnen doen, maar ze leek niet meer ziek te zijn), en Bart, Lenn en ik gingen even shoppen in Duitsland.

’s Avonds besloten we eens iets anders te doen dan televisie kijken, en we speelden Uno. Zondag was Nomi weer hartstikke ziek. Ze wilde niet eten en ook niet drinken, en omdat ze de hele dag al niet geplast had, belde ik toch even de huisartsenpost. Ze bleek een oorontsteking en een maag-darminfectie te hebben, maar gelukkig was ze niet uitgedroogd. We mochten weer naar huis en het moet vanzelf overgaan. 

2 gedachten over “Dagboekje #200; playdate en een ziek meisje

  1. Christin@ schreef:

    Daar heb je lachebekje Lenn weer .
    Nomi doet , piep zei de muis door het deurtje van het zomerhuis ( leuk huisje trouwens ) .
    Is Nomi weer helemaal opgeknapt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.