Leuke uitspraken van Lenn – deel 4

uitspraken kleuter

Ik heb de laatste tijd weer wat leuke uitspraken van Lenn opgeschreven en inmiddels heb ik er genoeg verzamelt om ze weer met jullie te delen. Zelf lig ik soms echt dubbel om de dingen die hij zegt. Lees je mee?

Lenns grappige uitspraken van de laatste tijd

  • Terwijl we aan het wandelen waren, was Lenn helemaal onder de indruk van de bomen en struiken. ‘Die boom heeft nog gewone blaadjes, die boom heeft helemaal geen blaadjes meer en die boom is blond geworden!’. Je snapt het misschien al; de boom had gele bladeren. Ik kwam niet meer bij!
  • We kwamen een klasgenootje van Lenn tegen en ze zei ‘Hai Lenn!’ Lenn reageerde met ‘Hai Lenn!’ Toen hij realiseerde wat hij zei, lachte hij ‘oh haha ik zei ook ‘Hai Lenn’!’
  • Ik riep Lenn omdat hij even bij me moest komen. Zijn reactie was ‘Lenn? Waarom zeg je Lenn tegen mij? Ik ben prinses Lisa!’
  • Deze was wel heel erg schattig. Lenn vroeg ‘Mam? Voel jij wat ik voel?’. Ik vroeg hem wat hij dan voelde en hij zei ‘Ik voel dat alles wel weer goed komt’.
  • Ik had nieuwe stiften gekocht en Nomi, Lenn en Elena waren er erg blij mee. Lenn bekeek ze eens goed en zei ‘ze zien er ook wel heel lekker uit om op te eten!’
  • Laatst bracht ik Lenn naar school en hij liep de klas in. Net voordat ik weg wilde gaan, rende hij de klas weer uit en riep ‘Mama! Zit mijn haar nog wel goed?!’. Pas toen ik hem had verzekerd dat zijn haar nog goed zit, ging hij de klas weer in.
  • Later had hij het weer over zijn haar: ‘Ik wil krulletjes onderin mijn haar en die moet je dan lichtblauw verven. Maar wel eerst verven natuurlijk, want als je eerst krullen maakt, gaan ze er weer uit met het verven!’
  • Laatst waren Nomi en Lenn allebei verkouden en ze konden dus niet naar school. Nomi baalde er heel erg van en ze wilde graag snel weer naar school. Ik vertelde haar dat ze een coronatest kon laten doen, en dat ze na een negatieve test weer naar school mocht. Lenn hoorde dat en hij vond het heel erg interessant. We keken een filmpje over coronatesten en Lenn heeft het wel vijf keer bekeken. Vervolgens zei hij ‘Ik wil wel een coronatest. Ik vind het wel eng, maar ik hou van enge dingen!’
  • Lenn heeft pas leren fietsen en ik moet hem telkens zeggen dat hij goed aan de kant moet gaan als er een auto aankomt, omdat hij anders onder een auto kan komen. Na de zoveelste keer zei hij ‘Ik mag nooit eens zelf bepalen wat ik doe! Misschien wil ik wel onder de auto komen!’.
  • Lenn vindt tattoos altijd heel mooi, en dan het liefst zoveel mogelijk. Hij heeft al bedacht dat hij tattoos op zijn armen, buik, vingers en gezicht wil. Laatst heeft hij zelf een stift gepakt en ’tattoos’ op zijn gezicht getekend. Toen manlief zei dat hij het eraf ging wassen, was Lenns reactie ‘Dan ga ik gewoon stiekem naar de tattoo winkel en vraag ik of ze een echte tattoo willen zetten, want die kan er lekker niet af!’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.