New in: schoentjes van Bunnies JR en Braqeez

bunnies braqeez

Het voorjaar komt eraan en daarom koos ik samen met Nomi en Lenn nieuwe schoentjes uit voor deze lente en zomer. Ook Elena kreeg nieuwe schoentjes, maar aangezien ze bij alle schoentjes die ik haar liet zien ‘wauw mooi!’ zei, besloot ik zelf maar een keuze te maken. Ik heb hun voetjes opgemeten en vooral de voeten van Nomi en Elena bleken flink gegroeid te zijn, dus ze waren ook echt wel toe aan nieuwe zomerschoenen!

Bunnies JR schoentjes voor Elena

bunnies

Terwijl Elena in mijn hoofd nog steeds een baby is, blijkt ze inmiddels al niet meer in de babycollectie van Bunnies JR te passen. Die collectie gaat namelijk tot en met maat 23, en Elena’s voetjes zijn flink gegroeid waardoor ze inmiddels al maat 24 nodig heeft.

Ik koos voor deze super gave sneakers. Nomi vond ze zo leuk dat zij ze eigenlijk ook wel wilde, maar helaas voor haar gaan deze schoenen maar tot en met maat 30, en Nomi heeft maat 31 nodig. Elena is er helemaal blij mee en als ik haar laat kiezen welke schoenen ze aan wil, pakt ze 9 van de 10 keer deze schoenen.

Bunnies JR schoenen voor Lenn

bunnies unisex

Jullie weten inmiddels wel dat Lenn niet altijd kiest voor jongenskleding. Hij zegt dat hij geen jongen is, maar ook geen meisje, maar ‘gewoon’ Lenn. Dat bleek nu ook weer, want hij koos voor deze beige glimmende schoenen uit de meisjescollectie. Ze hebben een klittenbandsluiting, wat ideaal is voor hem. Hij heeft totaal nog geen interesse in veters strikken, en deze kan hij makkelijk zelf aan en uit doen.

Ze staan hem hartstikke leuk en Lenn is er helemaal blij mee. Door de kleur passen ze bij zo ongeveer iedere outfit, dus hij kan ze dagelijks aan!

Braqeez schoenen voor Nomi

braqeez

Het merk Braqeez is een beetje de grote zus (of broer) van Bunnies JR. Dit merk heeft geen babycollectie, maar de schoenen zijn te koop van maat 24 tot en met maat 40. Terwijl Nomi vorig jaar nog vol  trots koos voor veterschoenen, ‘want ik kan veters strikken’, wilde ze nu liever schoenen met een ritsje, ‘want ik heb geen zin om zo vaak mijn veters te strikken’. Op school dragen ze nu pantoffels, dus iedere keer dat ze naar buiten gaan, moeten ze hun schoenen aan doen. Dus ik snap wel dat ze kiest voor gemak.

braqeez meisjes

‘Mama, als ze er in jouw maten waren, zou je ze dan ook wel willen?’, vroeg Nomi toen ze ze voor het eerst aan had. Nou, voor mezelf zou ik ze inderdaad ook wel leuk vinden. Het is helemaal Nomi’s smaak door het zachtroze, het slangenprintje en de subtiele glitters. Dus ook Nomi is helemaal blij met haar nieuwe schoenen!

Wil je meer leuke schoenen van deze merken zien? Kijk dan eens in de webshops van Bunnies JR en Braqeez!

Hebben jullie al zomerschoenen geshopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.