Leuke uitspraken van Nomi – deel 9

uitspraken

Nomi is inmiddels 8 jaar en aan haar uitspraken is ook wel te merken dat ze groter wordt. Soms lijkt het wel alsof ik een puber in huis heb, dus ik hou mijn hart vast voor de echte puberteit. Ben je benieuwd wat ze dan zoal zegt? Dat lees je in dit artikel!

Leuke uitspraken van Nomi;

  • Lenn vroeg wie de wereld heeft gemaakt en Nomi’s reactie was ‘Aliens Lenn, aliens
  • Nomi verveelde zich, maar opeens wist ze wat ze wilde doen. ‘Zullen we even gezellig kleren gaan bestellen?’ vroeg ze. Nou, nee.
  • Ze is helemaal fan van Harry Styles en One Direction en toen we het over One Direction hadden vroeg ze ‘Maar hoe kan Harry dan níet je favoriet zijn?’ Tja, smaken verschillen.
  • Om even in het Harry Styles thema te blijven; ik vroeg of ze een keer met het vliegtuig naar Spanje zou willen. Haar antwoord was ‘Gaat Harry Styles daar optreden dan?’ Eh, nee… Ik wil gewoon een keer naar Spanje haha!
  • Toen ik haar laatst vertelde dat het bedtijd was, zei ze doodleuk ‘Ik ga nu niet naar bed hoor, ik sta in de rij voor de achtbaan.’ Het duurde even voordat ik doorhad dat ze Roblox aan het spelen was.
  • Toen ik aan haar vroeg of ze even niet zo’n grote mond kon geven zei ze ‘Daar kan ik niks aan doen, dat komt omdat ik een puber ben.’ Meid, je bent 8.
  • Ik had een touwtje aan mijn zonnebril zodat ik hem om mijn nek kon hangen (leek me handig). Nomi zag het en zei ‘Je ziet eruit als een oude man met dat touwtje aan je zonnebril. Opa heeft dat ook.’ En bedankt.
  • We hadden het over kinderen krijgen, en ze wist precies wat ze wilde: ‘Ik weet wel hoe het is om kinderen te hebben, met de puberteit enzo. Daarom wil ik geen kinderen. Verboden terrein.’
  • Nomi vroeg laatst in welk jaar ik was geboren en ze snapte niet helemaal wat 1989 nou betekent. ‘Ben jij geboren in 1989? Maar wat is 19 dan? Is dat nog eerder dan 2000?’ Eh, ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.