Leuke uitspraken van Nomi – deel 7

uitspraken

De laatste tijd heb ik weer wat leuke uitspraken verzameld van mijn oudste kletskous. Terwijl ze op school een heel rustig meisje is, staat haar mondje thuis niet vaak stil. Dat levert regelmatig leuke uitspraken en vandaag deel ik er een paar met jullie. Lees je mee?

Een paar leuke uitspraken van Nomi:

  • Nomi was een puzzel aan het maken en het lukte niet zo goed. Ze zei ‘Ik wou dat deze puzzel op de computer was, dan kon ik tenminste om aanwijzingen vragen‘. Tja, kinderen van tegenwoordig…
  • Toen Elena een dagje veel aan het zeuren en huilen was, zei Nomi ‘Elena is gewoon moe, dat voel ik aan mijn hoofd, want mijn hoofd is super slim‘. Zou het te maken hebben met het feit dat ze hoogsensitief is?
  • Een tijdje geleden deed de wifi het niet en daar was Nomi niet blij mee. Gelukkig had ze er wel een oplossing voor; ‘laten we gewoon een nieuw stopcontact kopen!
  • Lenn wil absoluut niet ‘schattig’ genoemd worden en daar maakt Nomi wel eens misbruik van. Toen Nomi en Lenn laatst ruzie hadden zei Nomi ‘Lenn, wat ben je schattig als je zo boos bent!‘. En toen werd Lenn natuurlijk alleen nog maar bozer…
  • Hé kijk, zij lijkt wel op dat meisje van de make-up filmpjes’, zei Nomi toen we televisie aan het kijken waren. Ik vroeg haar of ze Nikkie (van NikkieTutorials) bedoelde en ze zei ‘Ja zij!’. ‘Maar Noom, dat ís Nikkie.’ ‘Oh, daarom lijkt ze dus zo op haar!
  • Nomi is groot fan van Drag Race Holland en toen ik dat met haar aan het kijken was, vroeg ze opeens aan Bart ‘papa, wil jij ook een keer meedoen aan Drag Race?‘. Ik vrees dat dat niet gaat gebeuren…
  • Om even bij Drag Race te blijven: Nomi kwam niet meer op de naam van Keta Minaj. ‘Je weet wel wie ik bedoel; Keta… Keta Mineta!‘ Bijna goed!
  • De laatste tijd zegt ze steeds vaker dingen in het Engels. Laatst zei ze tegen Lenn ‘je haar is echt een ‘mess’‘. Lenn snapte er niks van en vroeg hoe zijn haar nou een ‘mes’ kon zijn, want ‘dat kan toch helemaal niet?’. ‘Nee Lenn, dat betekent dat je haar helemaal in de war zit!’
  • Laatst haalde ik haar op van school en vertelde ze me dat ze volgend jaar niet naar groep 5 wil gaan. ‘Want de kinderen uit groep 5 zeggen dat het super moeilijk is, dus ik blijf wel in groep 4′. Niet helemaal de goede reden om groep 4 over te doen, maar volgens haar is dat een perfecte reden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.