Dingen die ik in huis graag zou willen veranderen

Over het algemeen ben ik erg tevreden over ons huis. Toen we het net gekocht hadden hebben we er veel aan verbouwd, dus het is voor het grootste deel helemaal mijn smaak. Toch zijn er een paar dingen die ik graag anders zou zien en daar vertel ik je in dit artikel wat meer over.

De vloer in de keuken en in de gang

In de gang en in de keuken hebben we een tegelvloer. Dat was al zo en we hebben besloten om het zo te laten, omdat we binnenkort een andere keuken willen en dan kun je beter alles in één keer aanpakken. De tegelvloer is niet echt mijn smaak en momenteel zijn de tegels ook nog eens ijskoud. Als we de keuken gaan verbouwen, wil ik de vloer in de gang ook meteen aanpakken. Ik wil het liefst een PVC vloer kopen, maar verder ben ik er nog niet helemaal over uit wat ik precies wil.

De keuken

Niet alleen de vloer van de keuken is niet zo mijn smaak, ik ben ook niet echt fan van de rest van de keuken. Het is geen lelijke keuken en daarom hebben we er in eerste instantie niks aan gedaan, maar we zijn nu wel toe aan een nieuwe. Er zijn een paar dingen waar ik me steeds meer aan stoor, zoals bijvoorbeeld de kraan die alleen maar op standje ijskoud of loeiheet gezet kan worden. Verder zijn er een paar tegeltjes kapot en dat staat natuurlijk ook niet echt mooi. Verder zou ik in deze tijd ook absoluut niet kiezen voor een gaskookplaat, en die hebben we op dit moment nog wel. Dus ja, de keuken is echt iets wat ik graag wil veranderen. En gelukkig gaat dat binnenkort gebeuren!

De vloerbedekking op te trap en overloop

Begrijp me niet verkeerd, ik vind de vloerbedekking op onze trap en op de overloop heel mooi. Hij is donkergrijs en het is wel echt mijn smaak. Het nadeel is alleen dat je er alles op ziet. Ieder pluisje valt meteen op en als ik wil dat de trap er netjes uitziet, mag ik hem iedere dag wel stofzuigen. Maar aangezien stofzuigen niet bepaald mijn hobby is, schiet dat er nog wel eens bij in. Als ik een nieuwe vloerbedekking zou mogen uitkiezen, zou ik toch voor een iets lichtere kleur gaan.

De badkamer

Het gaat nog een hele tijd duren voordat we de badkamer gaan verbouwen, want eigenlijk is er helemaal niks mis mee. Maar als we dat toch ooit gaan doen, zou ik heel graag een bad willen. Ik weet niet eens of het wel zou passen (onze badkamer is namelijk helemaal niet groot), maar het lijkt me heerlijk om zo nu en dan te kunnen genieten van een warm bad. En daarnaast zou het voor de kinderen natuurlijk ook erg leuk zijn. Zelf vond ik het als kind altijd erg leuk om in bad te gaan en als Nomi, Lenn en Elena een keertje bij hun opa en oma logeren willen ze daar ook altijd graag in bad.

Ben jij blij met je woning? En zijn er dingen die je graag zou willen veranderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.