Review; Mini Neon Marker Maker van Crayola + win!

crayola mini marker maker neon

Laatst kregen we een ontzettend leuk pakketje binnen, namelijk de ‘Mini Neon Marker Maker’ van Crayola. Een set waarmee je zelf stiften kunt maken. Dat klonk Nomi als muziek in de oren en samen gingen we het proberen. En goed nieuws voor jullie; ik mag ook nog een set weggeven!

Mini Neon Marker Maker van Crayola

stiften maken

De set is eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Nomi is 4, dus sommige dingen zijn iets te moeilijk voor haar. Ze kan bijvoorbeeld nog niet alle getallen lezen. Maar met een beetje hulp is het prima te doen voor haar, en ze vond het meteen al heel leuk!

Eerst kies je welke kleur je wil maken. We hadden blauw en paars al gehad (dat kun je op mijn IGTV kanaal zien) en nu koos Nomi voor groen. Daarvoor hadden we 6 druppels van blauw nodig en 14 van geel.

Zelf stiften maken

crayola

Je doet de druppels in het buisje. Daarin mengen de kleuren en leert je kind welke kleuren je met elkaar moet mengen om een andere kleur te krijgen. Lekker educatief dus! Nomi vond het wel een heel precies werkje en toen zij het probeerde, knoeide ze er een beetje mee. Toen wilde ze het niet meer en moest ik het doen haha! Gelukkig is de inkt afwasbaar en het gaat ook weer uit kleding, dus het was zo weer schoon.

vulling

Vervolgens doe je de vulling in het buisje en die zuigt de inkt op.

Dan zet je het stiftje verder in elkaar, en dan kun je er al bijna mee kleuren!

Met dit paarse dingetje klik je de stift vast. Daarna wacht je even totdat de inkt ook in het puntje zit, en dan is je stift klaar voor gebruik!

stickers

Daarna kun je je stiftje nog opfleuren met stickers. Je kunt er bijvoorbeeld je naam opzetten, en er zitten ook andere stickers bij deze set.

Dan alleen nog de dop erop en klaar is kees! Aan de dop zit een clipje, waardoor je het bijvoorbeeld aan je tas kunt hangen. Handig! Vergeet ook niet om even te ruiken aan de stiften, er zit namelijk een heel lekker geurtje aan.

Nomi is helemaal blij met haar stiften en ze heeft er al veel mee getekend.

Onze mening

Inmiddels hebben we een stuk of 5 stiften gemaakt en Nomi krijgt er geen genoeg van. Ondanks dat het eigenlijk bedoeld is voor kinderen vanaf 6 jaar, is dit ook voor een kleuter heel erg leuk. In totaal kun je 36 stiften maken, we kunnen dus nog even doorgaan! Wat mij betreft is dit absoluut een aanrader voor kinderen vanaf vier jaar, en het is natuurlijk een super leuk cadeautje voor onder de kerstboom.

Winnen!

crayola mini marker maker neon

Ben je al enthousiast geworden? Dan wil je vast wel zo’n set winnen! Om kans te maken op je eigen Mini Neon Marker Maker doe je het volgende;

Je kunt meedoen tot en met maandag 17 december. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Niet gewonnen of wil je de set graag zelf bestellen? De set is nu extra scherp geprijsd bij Bol.com, je kunt hem nu kopen voor € 13,95!

20 gedachten over “Review; Mini Neon Marker Maker van Crayola + win!

 1. Sabine spithorst schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die van kleuren houd en dingetjes maken ook leuk dus zelf stiften maken is natuurlijk fantastisch

 2. Joyce van Dorp schreef:

  Leuke set om lekker bezig te zijn! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochtertje van 5,5. Ik volg jou en crayola ook op Instagram ☺️ En Facebook natuurlijk!

 3. Wendy Van De Reyd schreef:

  Met 2 creatieve dames in huis , lijkt me dit wel echt interessant , ze experimenteren graag, awel dat gaan ze nu zeker kunnen doen, waag dus graag kansje voor hun , leuk onder de kerstboom

 4. Emmy schreef:

  Ons zoontje (dat net als Nomi 4 is, heeft onlangs zijn eerste stiften gekregen) ik hield bewust de boot af omdat ik bang was voor vlekken. Het valt eigenlijk reuze mee! Ik ben wel benieuwd naar deze, lijkt me fijn om samen zelf stiften te maken ??dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.