LOVEA BIO SUNCARE

Ik hou echt van de lente en zeker als het dit weer is. Je kunt weer heerlijk genieten van de zon, maar natuurlijk moet je niet vergeten om zonnebrandproducten te gebruiken. De zon heeft nog niet zo heel veel kracht, maar je kunt zeker wel verbranden. Vandaag test ik twee biologische zonnebrandproducten van het merk Lovea, namelijk de SPF 15 protection en de after-sun milk.

De zonnebrandcrème kun je makkelijk aanbrengen doordat je het kunt sprayen. Hierdoor wordt de crème al verdeeld over je huid en daarna kun je het heel makkelijk uitsmeren. De crème bestaat voor 99,9% uit natuurlijke producten en dat merk je wel aan de geur. Het ruikt een beetje fruitachtig, het is echt een natuurlijke geur. Hier moet je wel van houden, maar zelf vind ik het wel lekker. Maar het belangrijkste van deze zonnebrandcrème is natuurlijk dat het je beschermd tegen de zon. Ik heb een hele middag in de zon gelegen en ik ben niet verbrand! Ik ben wel iets bruiner geworden, dus dit product werkt erg goed.
Nadat ik had gedoucht, heb ik de after-sun milk gebruikt. Deze is redelijk dun en daardoor is het makkelijk over je huid te verdelen. De geur lijkt een beetje op die van de zonnebrandcrème, deze ruikt ook weer heel natuurlijk. De after-sun milk voelt heel lekker aan op mijn huid en het maakt het lekker zacht. Ook over dit product ben ik dus erg tevreden. 
De zonnebrandcrème kost € 14,99 en de after-sun milk kost € 9,99. Beide bevatten ze 125 ml. Je kunt deze producten onder andere kopen bij Etos en De Tuinen. 

6 gedachten over “LOVEA BIO SUNCARE

  1. Kimberley schreef:

    Klinkt goed, alleen ik ben altijd bang dat als zonnebrandcrème naar fruit en bloemen ruikt, dat er dan wespen op af komen… Maar dan kan ook mijn irrationele angst voor wespen zijn, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.