ESSENCE ME & MY LOVER

Het is echt al heel lang geleden dat ik een nagellakje van Essence heb gekocht, en dit is mijn eerste nagellakje sinds de potjes zijn vernieuwd. Een tijdje geleden kocht ik echt heel vaak Essence nagellak, maar ik heb zo ongeveer alle kleuren al, dus vandaar dat ik het nu wat minder koop haha. Toen ik dit lakje zag, ‘Me & My Lover’, kon ik het echt niet laten om hem te kopen. 

Het is een lakje met een ‘sparkle sand effect’, dus een zandachtig effect met glittertjes. Ik vind hem echt heel erg mooi en ik ben weer helemaal fan van Essence. De nagellak lakt heel erg fijn, het kwastje en de structuur zijn heel fijn. Daarnaast is de nagellak snel droog en hij blijft heel goed zitten. Toe ik deze foto maakte, had ik de nagellak al drie dagen op. Ik heb er geen top coat overheen gedaan, dus de kwaliteit van deze nagellak is echt heel goed. 

32 gedachten over “ESSENCE ME & MY LOVER

  1. Roos schreef:

    Essence blijft een fijn merk voor nagellak met ook alle verschillende kleuren!
    Toevallig heb ik afgelopen week in een artikel een glitter nagellak van Essence behandeld 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.