Nomi’s outfits – deel 20

persival

Daar is hij weer, een nieuw artikeltje over Nomi’s outfits. Deze keer laat ik jullie vooral zomeroutfits zien van de laatste tijd. Op de foto hierboven draagt ze een jurkje van Persival, één van haar meest gedragen jurkjes van afgelopen zomer. Haar sandalen zijn van Scapino.

Zeeman + Primark

zeeman

Ik vind dit rokje en t-shirtje zo leuk bij elkaar staan! Ze zijn beide van Zeeman en ik zag het laatst nog hangen in de winkel. Haar sandaaltjes zijn van Primark en ik kan het me niet helemaal voorstellen, maar volgens Nomi lopen ze echt super lekker. Dat vond ze vorig jaar trouwens ook van haar Primark sandaaltjes.

Jumpsuit van de Action

 

Ik koop bijna nooit kleding bij de Action, maar heel soms zie ik opeens iets leuks. Deze jumpsuit bijvoorbeeld. Ik vind het printje zo gaaf, en ik vind het ontzettend leuk staan bij haar.

Quapi

Nomi paste echt bijna niks meer van de kleding van vorige winter, dus we waren wel toe aan nieuwe kleding. Dit jurkje is bijvoorbeeld nieuw in haar kledingkast. Net als de maillot is hij van Quapi. Nomi’s schoentjes zijn van Primark en die wilde ze er perse bij aan, want ze vond dat ze er dan helemaal uitzag als een prinsesje!

Eenhoorns van Primark

eenhoorn t-shirt

Nomi is gek op eenhoorns, dus dit shirtje heeft ze erg graag aan. Ik vind hem vooral erg leuk staan bij deze roze broek. Het shirt en de broek komen allebei van Primark.

H&M jurkje

h&m jurkje

Dit jurkje kochten we een tijdje geleden bij H&M. Dit soort jurkjes vind ik echt ideaal voor warme dagen. Nomi’s sandaaltjes zijn van Kickers en haar prachtige hoed maakte ze samen met haar nicht en haar oma.

Een gedachte over “Nomi’s outfits – deel 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.