Dagboekje 264; wasmachine (toch niet) kapot en geslachtsbepaling

Het hoogtepunt van afgelopen week was toch wel de geslachtsbepaling. Ik keek er de hele week al naar uit en donderdag was het eindelijk zo ver. Verder deed de wasmachine het niet meer, net op het moment dat ik heel veel was van de vakantie had liggen. Vrijdagavond gingen we naar de Ballooning en zaterdagochtend ging ik winkelen met Nomi.

Maandag; home sweet home

Vorig weekend kwamen we terug van vakantie en het was best fijn om weer thuis te zijn. Maandag begon het normale leven weer een beetje. Bart ging weer aan het werk, en wij waren vooral thuis. Lenn was duidelijk een beetje aan het bijkomen van onze vakantie en hij lag een tijdje lekker bij me.

Dinsdag; wasmachine kapot?!

Sinds het weekend deed de wasmachine het niet. Slechte timing, want al onze vakantiewas lag er nog. We probeerden eerst zelf een paar dingen, maar niks hielp. Ik besloot de monteur maar te bellen, maar die kon de volgende dag pas komen. Dus begon ik met de hand te wassen… ’s Middags deed Lenn een heerlijk lang middagslaapje en toen hij wakker was, leek hij nog steeds wel heel moe.

Woensdag; het eerste t-shirtje voor de baby

Woensdagochtend bouwde Nomi een ‘gym’ voor haar en Lenn en daar vermaakten ze zich een hele tijd mee. ’s Middags gingen we even de stad in en ik kocht dit t-shirtje voor de baby. Als het goed is, kan ze hem volgende zomer aan! ’s Middags kwam de monteur voor de wasmachine en de wasmachine bleek helemaal niet kapot te zijn, maar de afvoer zat verstopt… Lekker gênant!

Donderdag; geslachtsbepaling

Donderdag gingen we naar het echobureau voor de geslachtsbepaling. Ik was heel benieuwd naar het geslacht van mijn buikbaby en ik vond het ook heel leuk om weer even te kunnen kijken in mijn buik. En mocht je het gemist hebben; we krijgen een meisje!

Vrijdag; luchtballonnen kijken

Donderdagavond begon ik meteen met het uitzoeken van de oude kleertjes van Nomi en Lenn, en daar ging ik vrijdag mee verder. ’s Avonds gingen we luchtballonnen kijken bij de Ballooning, maar dat duurde allemaal een beetje te lang voor Nomi en Lenn. Gelukkig vonden ze de autootjes wel heel erg leuk!

Zaterdag; shoppen met Nomi

Zaterdagochtend ging ik samen met Nomi naar Enschede om even te winkelen. Nomi was namelijk echt toe aan nieuwe kleding en we keken ook even naar babykleertjes. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten.

Zondag

Zondag maakte ik foto’s van de geshopte kleding en binnenkort zet ik het shoplogje online. Omdat ik zondag precies 16 weken zwanger was, vroeg ik Bart om een buikfoto te maken. En mijn buikbaby kreeg heel lief een kusje van haar grote broer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.