Mijn positiekleding wishlist

positie kleding

Nu het tweede trimester is begonnen, ben ik wel toe aan wat nieuwe positiekleding. De positiekleding die ik nog had van mijn vorige zwangerschappen, kan echt niet meer. Ik had niet zo heel veel zwangerschapskleding, dus de items die ik had heb ik heel erg veel gedragen. Het meeste ziet er nu behoorlijk verwassen uit. Daarnaast is het seizoen ook anders. Toen ik zwanger was van Lenn, droeg ik in de lente en zomer positiekleding. Nu zal ik positiekleding juist in de herfst en winter dragen, dus dat is ook een groot verschil. Ik zocht op internet naar wat leuke items en ik maakte een wishlist.

Esprit

esprit positiekleding

Esprit heeft echt prachtige items! Kijk hoe mooi dit jurkje bijvoorbeeld is. Ik vind hem geschikt om ‘gewoon’ aan te doen, maar hij is ook perfect voor een feestje of bijvoorbeeld voor kerst. In het vest zou ik echt kunnen wonen, en die zou ik na mijn zwangerschap gewoon blijven dragen. Ik heb nog een zwangerschapsvest van mijn zwangerschap van Lenn, en die ben ik ook gewon blijven dragen. Ook deze zwangerschapstrui van Esprit vind ik heel mooi, vooral de kleur. En voor wie benieuwd is naar de prijzen; de jurk kost € 69,99, het vest kost ook € 69,99 en voor de trui betaal je € 39,99. Niet goedkoop, maar wel heel erg mooi!

Mamalicious

mamalicous

In de collectie van Mamalicious vind ik vooral de jurken heel erg mooi. Ik ben sowieso gek op jurken, en ik vind ze bij een zwangere buik ook heel mooi staan. De gebreide jurk links kost € 44,99, de overslagjurk in het midden kost € 54,99 en de gebloemde jurk rechts heeft een € 49,99 op het prijskaartje staan.

Prenatal

prenatal zwangerschapskleding

Ook Prénatal heeft weer leuke positiekleding in haar nieuwe collectie. De blauwe jurk met ribstofje is mijn favoriet en deze kost € 34,95. De rok in het midden is vrij basic, maar super handig. Hier kun je bijna alles bij dragen. Je betaalt er € 29,99 voor. De jurk rechts is ook lekker simpel, maar dat vind ik juist wel heel leuk. Deze heeft een fijn prijsje; € 19,99.

mbm

Een gedachte over “Mijn positiekleding wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.