Nomi’s outfits – deel 19

maxi jurk meisjes

Nomi kiest ’s ochtends vaak zelf uit wat ze aan wil. Met een beetje hulp van mij, want anders ontstaan er soms wel erg bijzondere combinaties. De jurk op de foto hierboven wil ze regelmatig aan en ik vind hem zelf ook heel erg leuk. Hij is van de H&M en haar teenslippers zijn van Primark.

Jurkje van Ninie

ninni

Dit jurkje is van het merk Ninie en Nomi is er gek op. Haar sandalen zijn van Scapino.

Peuterspeelzaaloutfit

Deze foto maakte ik voordat Nomi naar de peuterspeelzaal ging. Nomi heeft een shirtje aan van Primark, een broek van Hema, schoentjes van Scapino en haar tas is van Zoocchini.

Brasil!

Dit voetbalshirtje zocht Nomi een tijdje geleden zelf uit, omdat ze geel zo mooi vindt. En toen ze Brazilië zag voetballen, vond ze het wel heel gaaf dat de spelers net zo’n shirtje aanhadden als zij. Hij is van H&M, net als haar broek. Haar sandalen zijn van Kickers. Lenns shirtje is van AliExpress, zijn broek is van Hema en zijn schoenen zijn van Shoesme.

Leggings aren’t pants?

Vorig jaar kon Nomi dit shirtje prima met een legging dragen. Het is een vrij lang shirt, maar inmiddels is ze toch iets groter dan vorig jaar. Maar ach, als je drie bent is dat niet zo erg. Het shirtje is van Persival, de legging is van AliExpress en ook hier heeft ze haar sandalen van Kickers aan. Lenn heeft een shirtje aan van Hema, een broek van Name It en sandalen van Scapino.

USA!

Mijn schoonouders namen een Amerikaanse vlag mee uit de VS en Nomi speelt daar heel vaak mee. Op deze foto heeft ze een shirtje aan van Primark en een broekje van H&M.

Een gedachte over “Nomi’s outfits – deel 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.