MAX EYES EYESHADOW

Als ik bij Action ben, kijk ik altijd even bij de make-up. Dit oogschaduwpalette verkoopt Action al een tijdje en deze keer kon ik hem echt niet laten liggen. Ik koos, zoals gewoonlijk, voor bruintinten. Dit palette heet Sunflower en kost maar € 0,75.

De verpakkingen van Max zijn niet geweldig, maar dat kun je van zo’n goedkoop merk ook niet verwachten.  Het palette zit in een verpakking, dus je weet zeker dat niemand eraan heeft gezeten.
De kleuren zijn erg geschikt om mooie nude looks mee te maken, maar met de twee rechtse kleuren kun je ook wat opvallendere looks maken. De bloemetjes in de oogschaduw zijn leuke details, maar deze verdwijnen wel snel. 
De pigmentatie van de oogschaduws is echt heel goed! De eerste kleur valt niet heel erg op, maar hiermee kun je wel heel mooi combineren. De kleuren zijn goed te blenden, maar vervagen dan wel een beetje. Ze hebben wel last van fall-outs, dus het beste kun je eerst je oogschaduw aanbrengen en daarna pas je foundation. Ik deed het de eerste keer andersom en toen moest ik mijn foundation weer opnieuw doen. Een pluspunt van deze oogschaduw is, dat het erg lang en mooi blijft zitten. Dit had ik echt niet verwacht. 
Pluspunten:
– De prijs, € 0,75 is echt heel goedkoop.
– Goede pigmentatie
– Blijft goed zitten.
Minpunten:
– Fall-outs

35 gedachten over “MAX EYES EYESHADOW

  1. Sanne schreef:

    ik ben er maar weer eens achter gekomen dat ik bij de action echt naar de make up afdeling moet kijken 🙂 sinds ik blog ben ik erachter gekomen dat ze erg leuke make up hebben haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.