CLAUDIANAILS NAGELRIEMOLIE

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, vind ik het belangrijk dat mijn nagels er mooi uitzien. Ik draag bijna altijd nagellak en ik ben vaak met mijn nagels bezig, maar mijn nagelriemen vergeet ik wel eens. Toen ik een pakketje van Claudianails kreeg, met daarin drie nagelriemolieën, was ik meteen erg beniewd. 

De nagelriemolie zit in een heel schattig potje met bloemetjes erin. Ze hebben verschillende geuren en kleurtjes. De eerste is mijn favoriet. Op de site staat niet waar het naar ruikt, maar het is een heel lekker zoet, fruitig geurtje. De tweede ruikt naar frambozen, heel zoet en ook erg lekker. De derde ruikt naar citroen. Deze geur is wat zuurder, maar ook wel lekker. 
Je brengt de nagelriemolie aan met het kwastje. Dit kwastje ziet eruit als een nagellak kwastje, maar het is wat harder. Hierdoor kun je de olie makkelijk op je nagelriemen aanbrengen en komt er niet veel op je nagels en vingers. 
Inmiddels heb ik de nagelriemolie een paar keer gebruikt en mijn nagelriemen zien er echt veel beter uit! Ik heb geen last van losse velletjes en mijn nagelriemen zijn lekker soepel. Ik ga de nagelriemolie zeker blijven gebruiken! 
Je kunt deze nagelriemolie voor € 2,99 kopen op Claudianails.nl.

26 gedachten over “CLAUDIANAILS NAGELRIEMOLIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.