Winnen: Num Noms

num noms 1

Deze lente is er nieuw speelgoed op de markt gekomen, namelijk de Num Noms. Het zijn mini-speelgoedfiguurtjes waar je de lekkerste recepten mee kan maken. Ieder Num Noms figuurtje is verrassend door de unieke en zoete geuren.

Num Noms bestaan uit twee delen. De Nums zijn zachte figuurtjes die je kunt stapelen op de Noms. Op die manier kun je torenhoge bouwwerken maken!

num noms

Nomi en ik ontvingen de Triple Berry Cupcake starter pack. Deze bestaat uit drie Nums, een bewegende Nom, een lepel en een cupcake vormpje. Je kunt er verschillende combinaties mee maken en ik snap heel goed dat dit voor kinderen erg leuk is.

num noms 3

Naast de starter packs zijn er ook andere sets van Num Noms op de markt gebracht. Zo zijn er bijvoorbeeld ook Deluxe Packs en de Go-Go Café Playset.

num noms 2

En ik mag aan een van jullie een andere starter pack weggeven; namelijk de Tutti Frutti Ice Cream. Deze set bestaat ook weer uit drie Nums, een bewegende Nom, een lepeltje en in plaats van een cupcake vormpje, heeft deze set een ijshoorntje.

Om kans te maken laat je een reactie achter onder dit artikel, zodat ik weet dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mail adres achter te laten, waar ik je op kan bereiken als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 15 juni.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

56 gedachten over “Winnen: Num Noms

 1. Marjolijn Yara schreef:

  Jaaaaaa ik doe echt onwijs graag mee!
  Yara gaat dit echt te gek vinden, de hele dag door roept ze mama ruik is! En sommige dingen zijn als zwangere niet uit te staan zoals jezelf wel zal weten haha

  Ik heb hier al veel over gelezen en wil ze dan ook maar al te graag voor Yara in huis hebben

  Yara blij en mama ook want hiervan weet ik zeker dat ze lekker zullen ruiken

  Ik ga duimen en hopen op wat geluk, dan kan onze dag zeker niet meer stuk en de andere dagen natuurlijk ookniet meer

 2. Brenda schreef:

  Wat een super leuke winactie!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje lynn. Omdat deze cupcakes verschillende geurtjes hebben zal ze dit wel heel erg leuk vinden.

 3. Bodil schreef:

  Te schattig! Dit zullen mijn dochters geweldig vinden! (de jongste is 15 maanden en roept nom nom nommm als ze iets wil eten 😛 )

 4. Helma keijzer schreef:

  Te schattig!! Ik weet niet of ik ze wel aan mijn dochter durf te laten zien. Ik ben zelf verliefd. Ik doe graag mee, nou vooruit echt wel voor dochter lief! Ze zijn gewoon te lief.

 5. Kelly Aarts schreef:

  Jaaaah! Hier doe ik heel graag aan mee voor mijn 2 meiden. Zelfs mama zou er stiekem wel mee willen spelen, zo schattig zijn ze ?

 6. Claudia schreef:

  Gaaf hier willen we wel aan meedoen. Lijken me erg leuke wezentjes en als ze ook nog eens heeerlijk ruiken, geweldig.

  Vraagje tot woensdag hoeveel juni loopt de actie?????? Dat staat er nl niet ?

 7. S.hubregtse schreef:

  Onze kids hadden ze op tv gezien en hadden het er al over gehad dat ze die wilden hebben. Ik wist toen niet waar het over ging 😉 Mama toch..foei ! 😉 Nu weet ik het wel, en hoop deze te winnen voor ze, zodat ik nu laat zien dat ik het wel weet…haha. Ze zien er geweldig uit !

 8. Linda Raaijmakers schreef:

  Wauw! Wat een schattige set. Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva (2,5) die 19 mei voor het eerst grote neef en nicht geworden zijn 😀

 9. Suus D schreef:

  Wat een superleuke actie! En wat zijn ze schattig ♡♡
  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve kleine prinsesje.. dit zal ze echt geweldig vinden!! ??

 10. Sarah schreef:

  Deze vind ik stiekem zelf leuk. ? Al is dat nu niet zo stiekem meer. ? Ik doe dus graag mee, de dochter en ik gaan daar veel plezier aan beleven. Liefs, Sarah

 11. Will schreef:

  Wat een schattig speelgoed. Ik heb vier kleindochtertjes, die vinden dit vast heel leuk.
  Kunnen ze mooi mee spelen als ze bij ons zijn.
  Voor hen waag ik een kansje.

 12. Anneliese de Waal schreef:

  Wat een geweldig speelgoed, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden !!.

  Groetjes Anneliese

 13. Esther hemelrijk schreef:

  Eindelijk!! Daar is ie dan!! Het nieuwe speelgoed waar kinderen leuk en creatief mee bezig kunnen! ik zelf vind het heerlijk om te koken en te bakken! ik heb zelf een dochtertje van 8 maand oud nu! Marieke heet ze. Helaas groeit ze niet op bij haar mama. Maar ik zou het heel leuk vinden als ik deze prachtige se t zou winnen. Want dan kan ik me kleine meid ook wat moois geven!! Ook al is ze niet bij haar mama! En ze is bijna jarig.

 14. esther schreef:

  wouw, zou te gek zijn voor mijn ijsjes monster 😉 deze is zo gek op ijsjes! al praat ze nog niet heel veel het word ijsje hoor ik bijna de hele dag door!

 15. Nadia schreef:

  Ohh, wat schattig! ? Mijn nichtje gaat over twee maanden jaar verjaardag vieren. Num Noms zou een prima cadeautje kunnen zijn. Ik volg je al lang op Facebook en heb deze schattige actie gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.