MIJN FAVORIETE SERIES

Ik vind het heerlijk om ’s avonds lekker op de bank te zitten en een leuke serie te kijken. Ik heb bijvoorbeeld jarenlang Friends gekeken (vandaar dat ik de foto hierboven koos) en sinds een tijdje kijk ik ook regelmatig series online. 

Pretty Little Liars is een Amerikaanse tienerdrama/mysterie-televisieserie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. De serie volgt het leven van vier meisjes, Spencer, Hanna, Aria en Emily, waarvan de vriendschap uit elkaar is gevallen na de verdwijning van hun vriendin Alison. Een jaar later krijgen ze berichten van iemand die de naam “A” gebruikt en dreigt hun geheimen bekend te maken.

Ik ben sinds januari echt verslaafd aan Pretty Little Liars! Daarvoor hoorde ik al vaak van mensen dat het een hele leuke serie is, maar toen ik opeens veel tijd over had, besloot ik het te kijken. In 6 weken tijd heb ik alle 4 seizoenen gekeken, dus nu ben ik helemaal bij.

Grey’s Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Het debuteerde op ABC als een vervanging voor andere televisieseries tijdens het middenseizoen op27 maart 2005 met de aflevering A Hard Day’s Night. Niet lang daarna bleek het een enorm succes te zijn. Het verhaal gaat om Meredith Grey, een assistent chirurgie in het (niet-bestaande) Seattle Grace Hospital in Seattle, Washington. De show heeft verscheidene hoofdpersonen, maar Meredith wordt gepresenteerd als het centrale karakter.


Grey’s Anatomy volg ik echt al jaren, en het hoort absoluut bij mijn favoriete series. De serie loopt nog steeds en ik wacht met smart totdat het weer wordt uitgezonden. Ik vind ziekenhuiseries sowieso heel leuk trouwens, maar Grey’s Anatomy is echt mijn favoriet.

Wie is de Mol? is een Nederlands televisieprogramma Het programma draait om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De winnaar krijgt de pot.


Ook de mol is een programma dat ik al jaren volg. Ook dit jaar kijk ik het iedere donderdagavond en vanavond ga ik het ook zeker weer kijken. Ik vind het heel leuk om te kijken, maar tot nu toe had ik nooit goed wie de mol was haha.

The Lying Game is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC Family. De serie ging in première op 15 augustus 2011. Op een bepaalde nacht toont het stiefbroertje van Emma Becker haar een video van een meisje dat wel erg veel op haar lijkt. Ze gaat op onderzoek uit en komt erachter dat een Sutton Mercer haar tweelingzus is. Identieke tweelingzussen Emma Becker en Sutton Mercer werden gescheiden bij hun geboorte en leven hele verschillende levens. Emma heeft in verschillende pleegzorg-gezinnen gezeten en leeft een vreselijk leven terwijl Sutton direct bij het perfecte gezinnetje is gekomen en een prachtig leven leidt. Nadat ze elkaar leren kennen wil Sutton op zoek naar hun echte moeder en vraagt Emma om tijdelijk haar plaats in haar rijke familie over te nemen.


Deze serie kijk ik nog maar een paar weken en ik ben bij seizoen 1, maar ik vind het een hele leuke serie. Het programma is van de makers van Pretty Little Liars en hoewel dat op dit moment echt mijn favoriete serie is, kijk ik hier ook met veel plezier naar.
Wat is jouw favoriete serie?

20 gedachten over “MIJN FAVORIETE SERIES

 1. Rosanne van Dieren schreef:

  Pretty Little Liars kijk ik zelf ook, en heb in een paar weken tijd al die seizoenen gekeken op Netflix haha.
  The lying game spreekt mij wel aan trouwens.
  liefs x

 2. Daphne schreef:

  Leuk lijstje! Ik ben zelf op het moment helemaal gek van H2oO Just Add Water. Je weet wel, die zeemeerminnenshow die al jáááren geleden op de buis was bij Nickelodeon. Als je hem in het Engels kijkt is 'ie best leuk!

 3. Kirsty schreef:

  Pretty Little Liars vind ik ook heel leuk! The Lying Game wil ik nog een keer aan gaan beginnen. Op het moment kijk ik vooral Supernatural en Breaking Bad 🙂

 4. Niesca schreef:

  Ik volg ook PLL! gisteren nog de nieuwe aflevering gekeken… De lying game wil ik ook aan beginnen maar ik hoorde dat ze gestopt zijn??
  Verder volg ik The vampire diaries op dit moment en met een scheef oog kijk met mijn vriend mee met breaking bad. Oh en ik wacht op het nieuwe seizoen van True blood en Game of thrones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.