PERSOONLIJKE UPDATE: VERLOOFD!

Misschien hebben jullie het op Facebook, Twitter of Instagram al wel gelezen, maar ik vind het wel zo leuk om het jullie ook via mijn blog te vertellen; ik ben verloofd!


Afgelopen zondag heeft mijn vriend me ten huwelijk gevraagd en dit weekend hebben we het aan familie en vrienden verteld. Nu mag iedereen het dus weten!

We hebben nog geen exacte datum, maar waarschijnlijk trouwen we in mei 2014. Verder staat er eigenlijk nog niks vast, maar we zijn nu vooral aan het oriënteren. Op internet kijk ik natuurlijk regelmatig naar jurken, kapsels, schoenen, et cetera en ik kan je vertellen dat de voorbereiding nu al heel leuk is!

69 gedachten over “PERSOONLIJKE UPDATE: VERLOOFD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.