Mommy confessions

confessions

Ik denk dat iedere moeder wel wat dingen op te biechten heeft, want niemand doet alles perfect. Ik ook zeker niet en ik besloot met de billen bloot te gaan en een artikel te schrijven over mijn mommy confessions.

Mijn mommy confessions

– Ik vind het heerlijk om soms even alleen te zijn. Niet te lang, want dan ga ik Nomi missen. Maar als ze even bij mijn moeder of schoonmoeder is, vind ik dat best lekker.

– Ik vergeet Nomi’s tanden wel eens te poetsen. Vooral toen ze net tandjes had, vergat ik het regelmatig. En nu nog steeds wel eens. Vaak heb ik haar dan net in haar slaapzak gestopt en dan bedenk ik dat ik haar tanden niet heb gepoetst. Nou ja, dan doe ik het de volgende ochtend wel.

– Ook vitamine d druppels is zoiets wat ik regelmatig vergeet.

– Ik zei altijd dat ik niet zo’n moeder zou zijn die met een kinderwagen midden in het gangpad van de Primark gaat staan, maar toch doe ik het wel eens.. Want ook als moeder wil ik zo nu en dan lekker even winkelen en Nomi vindt het hartstikke leuk om rond te kijken in winkels. Ik probeer er trouwens wel op te letten dat ik geen mensen in de weg sta.

– Totaal iets anders; maar ik draag mijn zwangerschapsjoggingbroek nog steeds wel eens. Hij zit zo lekker..

– Ik kan niet wachten totdat Nomi gaat praten. Het lijkt me heel leuk om echt met haar te kunnen kletsen.

– Ook kan ik niet wachten totdat ze gaat lopen.

– Heel soms (oké, iets vaker dan heel soms) laat ik Nomi even met mijn telefoon spelen. Ze mag er dan bijvoorbeeld een filmpje of een liedje op kijken. Ik ben er niet echt consequent in, maar ze vindt het zo leuk.. Meestal verstop ik hem trouwens gewoon als ze in de buurt is.

– Ik vind het allemaal helemaal niet zo snel gaan. Ik hoor mensen zo vaak zeggen dat de tijd zo nel gaat als je een kindje hebt, maar als ik foto’s zie van Nomi toen ze net geboren was, lijkt dat al een eeuwigheid geleden.

– Die zwangerschapscravings zijn volgens mij nooit overgegaan. Als ik opeens ergens zin in heb, wil ik het ook op dat moment hebben. Het is niet meer zo dat ik om 9 uur ’s ochtends in de supermarkt sta om perenijsjes te halen (dat deed ik toen ik zwanger was) maar ik heb nog steeds zo nu en dan cravings.

Wat zijn jouw mommy confessions?

9 gedachten over “Mommy confessions

 1. Alice Higham schreef:

  Vitamine D vergeet ik heel vaak, ook draag ik mijn positie joggingbroeken nog en tandjes poetsen vergeet ik ook zeker 2 per week.
  Ik ben stiekem een beetje opgelucht als Julius ’s avonds slaapt en ik nog wat tijd voor mezelf heb.
  Ik gebruik billendoekjes ook om mijn tafel schoon te maken, of mezelf.
  Ik mis weleens de “oude” ik. Zonder verantwoordelijkheden. En met alle tijd om serie marathons te houden.

 2. haia schreef:

  Ik zet ze wel eens voor de tv om even de rust in huis terug te krijgen. even geen geruzie of bakken lego over de vloer. Maar even tijd voor jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.