Mommy is home alone – tag

mommy is home alone

Ik werd door Sanja getagd om de ‘Mommy is home alone’ tag in te vullen, en dat deed ik met veel plezier. De vragen gaan over wat ik doe als ik alleen thuis ben, wat ik aan heb, wat ik eet en drink et cetera.

Wat doe je als eerste als je alleen thuis bent?
Iets te drinken pakken en mijn laptop aanzetten.

Wat doe je in het algemeen als je home alone bent?
Series kijken! Dat zijn voor mij de perfecte momenten om series als Pretty Little Liars of Nashville te kijken. Dat kijk ik nooit samen met Bart en ik kijk regelmatig een aflevering als Nomi in bed ligt, maar als ik alleen thuis ben is het tijd voor een seriemarathon. Ook gebruik ik mijn home alone tijd wel eens om lekker te bloggen.

Wat draag je op je ‘vrije dag’?
Iets makkelijks. Geen huispak ofzo, maar gewoon iets wat lekker zit. Oh, en fluffy sokken!

Wat eet en drink je als je alleen thuis bent?
Niet echt iets anders dan anders. Maar als ik een serie aan het kijken ben hoort daar wel thee en chocola bij. Als ik ’s avonds alleen eet, ga ik eigenlijk altijd voor iets makkelijks. En vaak wordt dat dan een pizza.

Waar kijk je naar als je de baas bent over de afstandbediening?
Ik kijk wel eens dingen op TLC, maar meestal kies ik toch voor een serie. En als er ‘Vier handen op één buik’ op is, kijk ik dat.

Verveel je je als je alleen thuis bent?
Nee, absoluut niet.

Ben je bang als je alleen thuis bent? Zo ja, voor wat?
Nee, ik ben eigenlijk nog nooit bang geweest toen ik alleen thuis was.

Wanneer was je voor het laatst alleen thuis?
Zaterdagochtend, maar dat was maar eventjes. Bart was met Nomi even naar zijn ouders.

Wat mag er absoluut niet ontbreken tijdens je ‘home alone’ avondje?
Thee en een leuke serie. Oh en iets lekkers.

Mijn ideale ‘home alone’ avondziet er zo uit:
Met een comfortabele outfit op de bank, inclusief fluffy sokken natuurlijk. Een dekentje mag dan ook niet ontbreken en dan kijk ik de hele avond naar een leuke serie.

Overnemen mag natuurlijk, maar vergeet niet om Sanja te noemen 🙂

4 gedachten over “Mommy is home alone – tag

  1. Roxanne schreef:

    Leuke tag! Ik ben wel vaak ‘alleen’ thuis eigenlijk… op donderdagmiddag altijd helemaal zonder man en kind, want dan passen mijn ouders een paar uurtjes op, maar mijn vriend is wel vaak weg ook, voor het werk of voor zijn vrijwilligerswerk. Ik vind het prima 🙂 Maar op zo’n avondje of middagje zal ik hem ook eens invullen 😉

  2. Jodi - liefthuis schreef:

    Ow heerlijk zo op de bank series kijken. Heb ik een groot deel van m’n verlof ook gedaan. Onze spruit dronk erg langzaam aan de borst dus tijdens een voeding ( met boeren erbij) kon ik precies 1 aflevering pll kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.