Winnen: matchende pyjama’s voor jou en je dochter

dodoo

Ik heb weer een hele leuke winactie voor jullie! Deze keer kun je matchende pyjama’s voor jou en je (peuter)dochter winnen van het merk Eskimo. Nomi en ik ontvingen er ook allebei eentje en ik ben er helemaal blij mee.

Pyjama’s

Eskimo is een Belgisch label uit shoppingstad Gent dat dit jaar haar 110de verjaardag viert. Eskimo is het moedermerk dat sinds 1906 bestaat en het aanbod bestaat uit nachtmode en ondergoed. Dodoo is het dochtermerk voor kinderen van 2 tot 12 jaar en Nightlife is het tweede dochtermerk, opgericht voor tieners en twintigers. De maten gaan van 12 tot 16 jaar en maat S tot en met XL. In Nederland kun je de collectie van Eskimo onder andere vinden in de V&D in Utrecht, de V&D in Den Haag en de V&D in Amstelveen.

dodoo1

Deze pyjama ontving ik. Hij is heel lekker zacht en lekker warm. Heerlijk voor in bed, maar hij is ook perfect voor op de bank.

dodoo2

En dit is ook echt perfect. Je kunt je duim door de mouw doen en dat zit zo lekker! Daarnaast zorgt dit ook voor extra warmte.

dodoo3

Matchende pyjama’s

Dit is de kinderpyjama. Hij is er voor meisjes van 2 tot en met 12 jaar. Nou is Nomi natuurlijk nog lang geen 2, maar ik bewaar hem gewoon voor volgende winter. Ook deze is heerlijk zacht en warm en ik vind hem ook gewoon ontzettend schattig.

eskimo

Twinnen!

En ik mag één van jullie blij maken met deze pyjama’s voor moeder en dochter. Om mee te doen hoef je niet veel te doen:

 • Like MadebyMalou.nl via Facebook (ik zou het heel leuk vinden als je dit bericht daar liket en/of een reactie achterlaat) en laat daar of onder dit artikel een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 17 februari, daarna neem ik contact op met de winnares.

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of webshop.

103 gedachten over “Winnen: matchende pyjama’s voor jou en je dochter

 1. Mirjam Hellingman schreef:

  Geweldig leuk! Moet ik direct nog een pyjama bij bestellen voor mijn andere tweelingdochter. Wat zou papa er van vinden? Drie ‘dezelfde’ dametjes op de bank!

 2. Marian Zw. schreef:

  Ja! Dat vinden we leuk! Samen dezelfde pyjama aan. Kijk met dezelfde kleren over straat gaan, dat kan alleen met Carnaval. Maar lekker dezelfde pyjama aan! Top 🙂 wij doen graag mee.

 3. Astrid schreef:

  Ik ben eigenlijk geen pyjama monster, en heb dus niet eens pyjama’s!! Maar daar moet verandering in komen want er komt familie op bezoek dus kan moeilijk elke keer aankleden om uit bed te gaan 😉 Als we dan ook nog helemaal matchen (dochterlief en ik) dan is dat eigenlijk te schattig!

 4. Erika van koert schreef:

  Wat een leuke pyjama’s. Mijn dochter en ik hangen op het moment samen ziek op de bank. Plaatje zou compleet zijn in een matchende outfit

 5. Lucie schreef:

  Wat een snoezige pyjama’s van Eskimo! En niet alleen leuk voor “pyjamadag”, maar hierin hoop je gewoon dat het gauw bedtijd mag zijn! Natuurlijk maak ik hier graag kans op, en een eskimo-knuf voor deze leuke actie!

 6. Kim heddema schreef:

  Wat een super leuke winactie❤️ Ik doe graag mee samen met m’n dochtertje isa (3jaar). Heerlijk om samen op de bank in dezelfde chill outfit voor de miljoenste keer naar frozen te kijken ?

 7. ilsiee prins schreef:

  heeee hahahah wat onwijs leuk zeg! 😉 Lekker douchen en dan samen met onze zelfde pyama’s op de bank.. En dat ‘duimgat’.. heeeeeerlijk!
  Wij doen graag mee
  Groetje ilsiee

 8. Sharon Bouckaert schreef:

  Ik doe ook eens mee! Zou super leuk zijn om samen met mijn dochtertje te dragen!
  De dag van haar geboorte droegen we ook matching pyjama, maar daar past ze al lang niet meer in 😉

 9. Vanessa Lopez schreef:

  Ik doe supergraag mee! Janne wordt 2 eind juli en ondertussen is onze tweede spruit op komst!
  Daarbij is de print op de pyjama’s helemaal in Janne’s geboortethema: haar geboortekaartje was rood met witte stipjes. Zou hier dus heeeel erg welkom zijn om je leuke blogjes te lezen en samen op de bank naar Bumba te kijken ?.

 10. Heidie van der Steeg schreef:

  Vandaag nog in een winkel voor een nieuwe pyjama voor mezelf gekeken maar ik kon geen leuke en fijne vinden. Ik ken dit merk nog niet maar ze zien er erg comfortabel uit, wel heel erg belangrijk voor een pyjama. Nu vind ik dezelfde pyjama voor mijn dochtertje en mezelf een heel grappig idee. ? Ze zal het ook GEWELDIG vinden als we dezelfde hebben ?. Rood met witte stippen is sowieso aan ons besteed want haar kamertje is ook deels in dit thema ingericht. Past mooi bij de pyjama ?

 11. Saskia schreef:

  I’m in!! Dan moet oma alleen nog even een pyjama voor knuffel Didi maken haha! Kunnen we in style met z’n drieën luieren op de bank! Te leuk!

 12. Linda Meester schreef:

  Wat een leuke pyjama’s en daar weet ik wel één van drie dochtertjes voor. De kleuter loopt graag in onesies en heeft maat 122. Zij is ook degene die veel hetzelfde wil als mama dit i.t.t. haar zussen

 13. Jolein Koolske schreef:

  Hahaha leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters zouden het erg leuk vinden als ze dezelfde pyjama als mij hebben hahah

 14. Ilona schreef:

  Zo fout, maar zo leuk! Ik denk dat ik vooral dochterlief van 3 hier blij mee maak. Die roept wel vaker, kijk mama, we zijn gelijk (bij bijvoorbeeld onze roze schoenen of een kleur shirt). Als we dan echt gelijk zijn wordt ze vast erg blij. En met een pyjama vind ik dat ook wel gezellig.

 15. Bodil schreef:

  Nou heb ik geen facebook, maar wauw! wat een gave pyjama’s!!!
  Heerlijk dat duimpje er door en een lekker vrolijk printje!
  Dit zou mijn oudste dochter echt geweldig vinden voor onze sporadische ‘pyjamafeestjes.’
  Even lekker een dag(deel) in het weekend gezellig samen in de pyjama thuis blijven.

 16. melissa schreef:

  Ik doe graag mee voor mij en mijn bijna 5 jarige dochter. vandaag haar feestje op school gevierd; ze is 9-2 echt jarig. En ik 28-2 dus een leuk cadeau aangezien we gek zijn op pyjama ochtendjes samen!

 17. Shirley schreef:

  Ohhh ja ja ja superleuk…. pyjama’s voor mijn dochter worden te klein en ik heb helemaal nog geen pyjama. Op naar de pyjama-dagen! En daarna kan ik hem blijven dragen en de kleine versie door naar mijn andere dochter♡

  Duimduimduim

  Groetjes Shirley

 18. Annelies Pietens schreef:

  In 1 woord GEWELDIG.. Ik doe graag mee, ik zie mij al helemaal zitten met mijn dochter. Dat zou ze echt supergaaf vinden.. Gelijk een selfie van ons op Facebook..

 19. Karen Vonk schreef:

  Unisex met mijn dochter, dat zal ze fantastisch vinden en aan iedereen willen laten zien! Ik zie ons al lopen door het huis en selfies maken samen:) Ik doe graag mee en kijk er naar uit!

 20. Anne schreef:

  Enig! Ik doe graag mee voor mijn zusje en mijn nichtje ( heb ik toch nog een origineel verjaardagscadeau). Mijn nichtje zal het helemaal geweldig vinden. Ze moet toch een beetje wennen dat ze haar mama met een broertje moet delen maar met deze pyjama’s horen ze toch echt bij elkaar!

 21. Willemijn schreef:

  Meer dan leuk! Wat jammer dat ik geen facebook heb! Voor mijn vierjarige tweelingdochters geweldig en zo leuk om samen met mama in bed en op de bank te zitten! Voor een van de twee moet er dan wel een pyjama bij gekocht maar dat is alleen maar cool!
  Soms komen er zulke leuke dingen voorbij!…………..

 22. Rianne Vos schreef:

  Wauw, wat dottig!! Ik zie ons al helemaal samen Frozen kijken op de bank op een druilerige zondag……of woensdagmiddag of ehm vrijdagmiddag….of ehm zaterdag of ehm alle vakanties! Afijn,ik zie dit wel liggen ehm zitten 🙂

 23. Inge schreef:

  Super zeg! Wauw, ik ben er helemaal verliefd op! Helaas heb ik geen Facebook, dus ik kan je daar niet liken. Maar, ik volg je wel op instagram en twitter.

 24. Nicole schreef:

  Leuk!!!!!! Al heel lang ben ik op zoek naar leuke mama-dochter kleding. Tot nu toe alleen matching hema nep bont jasjes kunnen scoren.
  Pyjama’s, dat lijkt mij echt super en lekker vooral haha!
  Niet geschoten is altijd mis, dus ik doe graag weer mee!! 😉

 25. Helma Keijzer schreef:

  Ik doe graag mee! Mijn dochter is 5! En omdat haar vader en ik een groter huis wilde buiten de stad, moet zij na de voorjaarsvakantie op een nieuwe school beginnen! Op dit moment is ze snel boos, heel verdrietig en het liefst 24 uur per dag bij mij! Het komt goed, ik weet het, en er is groter leed in de wereld. Maar je kleine meisje verdrietig zien doet pijn. Op onze kroelmomenten zou ik graag op de bank in deze pyjama’s haar heerlijk uren kroelen. En zeggen dat het goed komt!!!

 26. Kim van de Klashorst schreef:

  Wat een leuke winactie! 🙂 Ik doe graag mee, want het lijkt me heel grappig om samen met m’n dochtertje een matchende pyjama te dragen.

 27. Johanna schreef:

  Voor mijn dochtertje is de pyjama ook nog een beetje te groot, maar wat je zegt: in de kast ermee en mooi bewaren voor een volgende winter! Ik doe mee!

 28. cynthia lievaart schreef:

  ik zou heel graaag meedoen!
  en samen met mijn zusje dit winnen ❤❤
  zodat als ik een paar daagjes ziek thuis ben per week lekker bank.kan hangen samen met mn zusje matchend❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.