Must have voor je baby- of kinderkamer; verduisterende gordijnen

verduisterende gordijnen

Ik vind verduisterend gordijnen echt een must-have voor de baby- of kinderkamer. Slaap is namelijk hartstikke belangrijk voor kinderen en mijn kinderen slapen het beste als het lekker donker is in hun kamertjes. Daarom hebben ze alle drie verduisterende gordijnen op hun slaapkamer. Vandaag vertel ik je er meer over en ik laat je wat leuke gordijnen zien voor op je baby- of kinderkamer.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat er weinig licht in de slaapkamer komt. Je kunt ze onder andere kopen bij Voordeelgordijnen.nl, daar hebben ze een ruime keuze in verduisterende gordijnen. Het kiezen van verduisterende gordijnen kan best moeilijk zijn, want je wil er natuurlijk lang van genieten. Voordeelgordijnen.nl is specialist op het gebied van gordijnen en ze verkopen een grote collectie verduisterende stoffen van hoge kwaliteit. Voor je woonkamer, je eigen slaapkamer, en ze hebben ook hele leuke stoffen voor kinderen. Kijk hieronder maar eens!

Mooie verduisterende gordijnen voor kinderen

Sterrenprint

gordijnen sterren

Jullie weten misschien wel dat ik gek ben op sterrenprintjes. Op Lenns kamer hangen gordijnen met sterren en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Dit soort gordijnen zijn lekker neutraal en leuk voor zowel baby’s als voor kinderen. Voorlopig hoeven we dus nog niks nieuws voor Lenn! Ook Nomi heeft een verduisterend gordijn met sterren op haar kamer, maar dan voor haar dakraam.

Hello Kitty, de kleine zeemeermin en dora

gordijnen meisjeskamer

Voor kinderen is er genoeg keuze qua verduisterende gordijnen. Wat vind je bijvoorbeeld van deze gordijnen met Hello Kitty, De Kleine Zeemeermin of Dora? Nomi zou helemaal enthousiast worden van de gordijnen met De Kleine Zeemeermin, want ze is groot fan van zeemeerminnen!

Paw Patrol, Brandweerman Sam en Cars

gordijnen jongens

En er zijn ook wat stoerdere gordijnen te koop, bijvoorbeeld van Paw Patrol, Brandweerman Sam of van Cars. Hier zou Lenn dan juist weer heel blij van worden!

Mocht je deze gordijnen nou te druk vinden, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor effen gordijnen.

Gevoerd of niet gevoerd?

Veel van deze gordijnen zijn ongeveer 85% verduisterend. Mocht je dat niet genoeg vinden, dan kun je kiezen voor een voering waarmee de gordijnen 100% lichtdicht worden. Dan weet je zeker dat de kamer helemaal donker zal zijn!

Heb jij gekozen voor verduisterende gordijnen op de kinderkamer?

5 gedachten over “Must have voor je baby- of kinderkamer; verduisterende gordijnen

  1. Kirsten schreef:

    Verduisterende gordijnen zijn inderdaad onmisbaar op de babykamer! Voor onze eigen slaapkamer hebben we dat ook, Milan slaapt namelijk nu nog bij ons op de kamer.. Maar als hij overdag in zijn eigen bedje slaapt dan merk ik wel dat het helpt als het donker is.

  2. Rory schreef:

    Ja, soort van. De eerste gordijnen die we kochten waren inderdaad niet 100% verduisterend en hangen aan rails aan het plafond. Ik heb toen zelf als oplossing een plastic douchestang gekocht (op maat te maken) die ik in de koof heb geplaatst. Daaraan heb ik een verduisterend gordijn met ringen gehangen (ook niet 100% verduisterend). Maar zo samen werkt het wel. Een goedkope oplossing (al zeg ik het zelf).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.