Babykamer sneak peek

sneak peek 3

Hoewel de babykamer nog niet helemaal af is, vind ik het toch leuk om alvast wat dingetjes aan jullie te laten zien. Bij anderen ben ik ook altijd erg benieuwd naar de babykamer en ik kreeg er de laatste tijd al wat vragen over, dus ik ben naar boven gegaan om wat foto’s te maken.

sneak peek

Ik wist niet zo goed wat ik aan de muur wilde hangen en ik heb zo ongeveer heel het internet afgezocht. Door de kleur van het behang heb ik mezelf wel behoorlijk beperkt trouwens, maar ik vond het zo’n leuk kleurtje. Zwart-wit kan natuurlijk altijd, dus uiteindelijk ging ik voor deze kaarten van Little Dutch.

sneak peek 5

Ik ben nog steeds heel erg blij met de gordijnen. Ik bestelde ze een tijdje geleden bij Leen Bakker en ik vind ze heel mooi staan.

sneak peek 4

Bij Leen Bakker kwam ik ook dit hangertje tegen en ik heb echt een zwak voor dit soort dingen. Die moest dus mee naar huis. Het berenknopje vond ik bij Xenos.

sneak peek 2

Dit schaapje (wat ook een nachtlampje is) zat in mijn kraampakket.

sneak peek 1

En dit wolkje komt van Babyenmamakado.nl.

sneak peek 6

Ik ben nog bezig met het strijken van de kleertjes, maar in de kleinste maatjes heb ik zo ongeveer alles opgehangen.

sneak peek 7

En ook in de vaste kast ligt al behoorlijk veel.

Als ik eraan toe kom, ga ik een room tour doen door de babykamer als alles af is. Dan laat ik jullie ook de rest zien 🙂

14 gedachten over “Babykamer sneak peek

  1. Lisette schreef:

    Zoveel herkenbare dingen..wij grijswit behang en ook sterrengordijnen en platen van little dutch. En toch totaal.andere kamer. Leuk zo te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.