Leuk merk; Moodstreet

moodstreet-0

Ik word echt blij van mooie babykleertjes en het leek me leuk om weer eens een merk met jullie te delen. Toen ik op zoek ging naar leuk kleertjes voor Lenn kwam ik het merk Moodstreet tegen, een merk met echt hele toffe kleertjes voor jongens en meisjes. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete items van dit merk zien.

moodstreet-1

Ik ken het merk Moodstreet van Jayno, een site met hele leuke kinderkleding. Omdat ik op zoek was naar items voor Lenn, keek ik eerst bij de jongenskleertjes. Ik zag echt hele gave shirtjes met leuke teksten en printjes, en wat het nog leuker maakte was dat bijna alle kleding afgeprijsd is!

moodstreet-2

Naast shirtjes heeft dit merk ook hele stoere broeken. Lenn draagt nu vooral joggingbroekjes, maar deze spijkerbroek is ook wel heel gaaf! Ik weet alleen niet of zijn beentjes in zo’n skinny broek passen haha!

moodstreet-3

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook even bij de meisjeskleding te kijken en ik zag hele schattige kleertjes. De rechter is mijn favoriet, ik vind hem zo schattig! Maar helaas is hij er op dit moment niet meer in Nomi’s maat.

moodstreet-4

En ze hebben nog meer hele leuke items, ik vind dit rokje bijvoorbeeld heel schattig! Nomi wil heel graag rokjes en jurkjes aan, waardoor haar spijkerbroeken een beetje in de kast blijven liggen.

Ik ben dus groot fan van dit merk en ik ben vast niet de enige die deze kleertjes heel leuk vindt. Kende jij Moodstreet al?

2 gedachten over “Leuk merk; Moodstreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.