NATURA SIBERICA FACE SERUM FOR OILY AND COMBINATED SKIN

Laatst liet ik jullie kennis maken met het haarmasker van Natura Siberica en nu heb ik een andere review voor jullie, namelijk eentje over het serum voor de vette en gemengde huid. Het serum brengt je huid en balans en zorgt ervoor dat je poriën verkleinen. 

Het serum verwijdert overtollig talg en vermindert glans, zonder dat het de natuurlijke vochtbalans van je huid aantast. Wilde duizendblad en organische kamille-extracten verzachten en kalmeren je huid. Volgens Natura Siberica is dit serum zo goed, omdat er zeer effectieve Siberische extracten inzitten, en het zit vol met moisturizers en vitaminen. 
Dit serum is erg natuurlijk en dat spreekt me heel erg aan. Het pompje werkt heel fijn, zo krijg je precies de goede hoeveelheid van dit serum op je hand. Het serum is heel dun en daardoor makkelijk te verdelen over je huid. Op mijn gezicht voelt het heel lekker aan, echt heel fris. De geur is ook heel lekker, het is een natuurlijke, frisse geur. Het verzorgt mijn huid heel goed en mijn poriën zijn absoluut minder zichtbaar. Ook is mijn huid veel minder vet als ik dit serum gebruik. Als je een vette huid hebt, is dit dus echt een aanrader! 
Dit serum is te koop voor € 19,95 via Naturasiberica.nl.

Bloglovin’ / Facebook / Twitter / Instagram

7 gedachten over “NATURA SIBERICA FACE SERUM FOR OILY AND COMBINATED SKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.