NEW IN

Het is net geen primeur, maar ik doe het niet vaak, een foto plaatsen waar ik helemaal op sta. Waarom niet? Ik zie mezelf niet als fashion blogger die perfecte combinaties maakt. Maar dit vest wilde ik toch even goed showen, want ik ben er echt verliefd op. 

Hij is van het merk B.Loved, een Nederlands kledingmerk dat kleding ontwerpt met internationale invloeden, zoals bijvoorbeeld deze Aztec print. Ik hou echt van dit soort printjes en daarom was het echt liefde op het eerste gezicht. Dit item hoort dan ook nu al bij mijn favoriete kledingstukken. 
Het vest is one size en bij mij zit hij erg goed. Als je een kleinere maat hebt, denk ik dat hij ook erg leuk zit, maar gewoon wat losser. Het voordeel van dit soort openvallende vesten is, dat bijna iedereen ze past.
Het vest kost € 79,95 en is te koop via Moderood.nl.

27 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.