NEW IN: ARMBANDJE VAN MIJNNAAMKETTING.NL

Gewone naamkettingen ken je vast wel, maar toen ik laatst op de site Mijnnaamketting.nl terecht kwam, zag ik dat er nog veel meer sieraden bestaan waar je op een leuke manier namen op kunt laten zetten. Toen ik dit armbandje zag, was ik meteen verliefd. 

Mijnnaamketting.nl is een site met veel verschillende naamsieraden. Je kunt kiezen voor kettingen, ringen, armbanden, et cetera. Ze verkopen de gewone, standaard naamkettingen, maar de collectie bestaat uit veel meer dan dat. Ze hebben bijvoorbeeld ook een hele leuke mannencollectie, dus als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor je vriend, moet je zeker eens op deze site gaan kijken.
Ik bestelde deze armband, maar op de site vind je nog veel meer leuke armbanden. Na ongeveer een week ontving ik de armband, in een hele schattige verpakking.
Naast de naam van m’n vriend en mij, zitten er ook Swarovski geboortestenen op de armband. Deze steen hoort bij je geboortemaand en het maakt de armband helemaal af. De hartjes zijn van echt zilver en ik vind ze echt heel mooi.
Als jij een sieraad wil bestellen, kun je nu gebruik maken van de kortingscode MALOU, waarmee je 10% korting krijgt. 
Kenden jullie deze site al? 

38 gedachten over “NEW IN: ARMBANDJE VAN MIJNNAAMKETTING.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.