VICHY GEZICHTSREINIGING & FOUNDATIONKIT

Ik ben laatst iets heel leuks en handigs tegengekomen, een gezichtsreiniging en foundationkit van Vichy. Dit product kwam ik tegen op Farmaline.nl, een online apotheek met heel veel verschillende producten. Het is een tonic voor je gezicht, met verschillende foundation-testertjes erbij. Heel handig als je erachter wilt komen welke foundation het beste bij je past. 

Iedereen weet waarschijnlijk wel dat het heel belangrijk is om je gezicht goed te reinigen. Nadat je je gezicht hebt gewassen met een facewash, blijven er vaak toch nog wat restjes vuil of make-up achter en daarom is het belangrijk om een tonic te gebruiken. Een tonic zorgt ervoor dat je gezicht écht schoon is. 
Deze tonic van Vichy verwijdert make-up en reinigt en kalmeert je huid. Het is geschikt voor je gevoelige huid, zelfs voor de huid bij je ogen. Ik gebruik de tonic nu een tijdje en ik merk echt dat het heel mild is voor je huid. Ik heb hiervoor veel verschillende tonics gebruikt, maar deze is echt veel zachter dan wat ik ben gewend. Na gebruik voelt mijn gezicht en schoon en lekker zacht. De geur is ook lekker, het is een heel subtiel zoet geurtje.
Zoals ik al zei, dit er dus ook een foundationkit bij de tonic. Hierin zitten een paar testers, een aantal wattenschijfjes en wat informatie. Op deze manier kun je erachter komen welke foundation bij jou huid past, heel handig! 

14 gedachten over “VICHY GEZICHTSREINIGING & FOUNDATIONKIT

  1. Saarskje schreef:

    O dat is erg handig ! Ik krijg wel eens proefmonstertjes, en dat is echt super handig. Dan kan ik een beetje van alles testen en kijken wat het beste bij mijn huid past.

  2. Eline schreef:

    Leuk dat hij goed werkt voor jou! Mijn huid was echt een probleemgebied de laatste tijd dus ik smeer er lekker niets op, zelfs geen dagcrème. Merk dat hij al een beetje rustiger is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.