PRIMARK EN H&M SHOPLOG

Gisteren ben ik met mijn moeder naar Nijmegen geweest en daar hebben we natuurlijk lekker geshopt. Vooral bij de Primark hebben we allebei best veel gekocht, we zijn daar bijna twee uur binnen geweest. Daarna zijn we naar een paar andere winkels geweest, maar alleen bij H&M kon ik nog iets leuks vinden.

Bij Primark wilde ik eerste even kijken bij de babyspulletjes. Ik vond het een beetje tegenvallen, vooral doordat veel dingen er alleen nog in grote maten waren. Ik ga geen dingen kopen die ze pas over een jaar aan kan, dus kocht ik alleen wat slabbetjes (voor € 4,00), een deken (voor € 5,00) en zeven rompertjes (voor € 10,00). 
Vorig jaar zag ik deze ‘bikini bag’, ideaal om spulletjes in te doen die je mee wilt nemen naar het strand of naar het zwembad. Toen heb ik hem niet meegenomen, maar daar heb ik de hele zomer spijt van gehad. Daarom besloot ik hem nu wel te kopen, voor € 2,50. Toen ik de schoentjes daarnaast zag, kon ik ze ook niet laten. Ze kosten maar € 4,00. Ook de slippers vind ik heel leuk, en voor € 1,50 kon ik ze echt niet laten hangen. 
Primark is een ideale winkel voor basics. Deze kleurtjes vond ik erg leuk, dus ik besloot er twee van mee te nemen. Ze kosten € 2,00. 
Joggingbroeken vind ik heerlijk voor thuis op de bank. Zeker nu ik zwanger ben, vind ik ze heerlijk zitten. Op deze joggingbroek staat aan de ene kant ‘I *hartje*’ en aan de andere kant ‘NYC’. Hij kost € 10,00 en zit echt heerlijk. Laatst las ik ergens dat je, als je in het ziekenhuis gaat bevallen, pyjama’s mee moet nemen. Ik bedacht me dat ik die helemaal niet heb, dus daarom kocht ik deze voor € 8,00. 
Ik vind het ook altijd leuk om te kijken of ik nog iets voor Bart kan vinden. Deze t-shirts kosten maar € 3,00, dus die kon ik niet laten liggen. Ook de schoenen vond ik erg leuk en kosten maar € 4,00.
Bij H&M keek ik even op de ‘MAMA’ afdeling, waar veel artikelen afgeprijsd waren. Ik kocht twee shirtjes, voor € 5,00 en een jurkje voor € 10,00. 

29 gedachten over “PRIMARK EN H&M SHOPLOG

  1. Kirsty schreef:

    Leuke aankoopjes! Heerlijk ook die kleine prijsjes door de sale en bij de Primark is het natuurlijk altijd al heel goedkoop 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.