DR VAN DER HOOG HYDRO ACTIVE HYDRATERENDE DAGCRÈME

Het merk Dr. van der Hoog kennen veel mensen vooral door de fijne maskertjes, maar dit merk heeft nog veel meer fijne producten. Vandaag test ik de hydraterende dagcrème, een crème op basis van papaya-extract dat geschikt is voor de normale en gemengde huid. 

Dr van der Hoog zegt dat deze dagcrème je huid een heerlijke hydratatieboost geeft en het ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. De vochtvasthoudende zeealgen zorgen voor minder vochtverlies in de verschillende huidlagen, de crème heeft een frisse en luchtige textuur en trekt snel in. 
De textuur van de crème is erg fijn, eigenlijk gewoon precies goed. Op mijn huid voelt de crème echt heel fijn en het trekt inderdaad heel snel in. Mijn huid voelt heel zacht en ik merk echt dat deze crème goed hydrateert. De geur van de crème is ook heel fijn, het is een zachte, frisse geur. 
De crème is te koop in diverse drogisterijen en op Drvanderhoog.nl en kost € 15,20
Pluspunten:
– Ruikt lekker
– Hydrateert goed
– Trekt snel in
– Zorgt voor een zachte huid
– Is bij (bijna) iedere drogisterij te koop
Minpunten:
– De prijs is redelijk hoog

37 gedachten over “DR VAN DER HOOG HYDRO ACTIVE HYDRATERENDE DAGCRÈME

  1. Simone schreef:

    Ik ken het merk wel van de etos! ik heb een sample gekregen van het maskertje en die vind ik ook super fijn! Eens overwegen of ik deze ook ga halen 🙂

  2. solidewij schreef:

    Hij klinkt lekker! Ik heb zelf twee andere crèmes van dr. van der Hoog, en allebei vind ik ze echt heerlijk. Het is inderdaad wel redelijk aan de prijs, maar het zijn wel hele goede producten!

  3. Wendy Diana schreef:

    Klinkt als een fijne créme ik vind het wel bijzonder dat het op basis van papaya extract is voor een normale tot gecombineerde huid. Papaya is vaak extra voedend en vet voor een droge huid. Maar klinkt verder fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.