UITSLAG ENQUÊTE

Een tijdje geleden vroeg ik of jullie een enquête wilden invullen over mijn blog. Ten eerste wil ik jullie daarvoor bedanken, ik kreeg echt fijne feedback van jullie. En ik vind het sowieso heel lief dat zoveel lezers dit hebben ingevuld. Bijna een maand later wil ik de resultaten graag met jullie delen. 

Vraag 1. Hoe oud ben je?
Die vraag stelde ik omdat ik er gewoon benieuwd naar was. De leeftijd varieert nogal, van hele jonge meiden tot veertig plussers. Leuk om te zien!
Vraag 2. Hoe vaak bezoek je Madebymalou.nl?
De meerderheid bezoekt mijn blog meerdere keren per week, best vaak dus! 
Vraag 3. Wat vind je leuk om te lezen op mijn blog?
De opties waren:
Persoonlijke artikelen
Artikelen over Nomi
Artikelen over het moederschap
Artikelen over fashion
Artikelen over beauty
Artikelen over wonen
Winacties
Bijna iedereen vindt het leuk om persoonlijke artikelen te lezen. Ook artikelen over Nomi en de artikelen over het moederschap doen het erg goed. De laatste vier opties scoorden een beetje gelijk. 

Vraag 4. Over welke onderwerpen zou je graag meer willen lezen?
Hier kreeg ik heel veel verschillende reacties op. Sommige lezers willen juist (nog) meer lezen over het moederschap en over Nomi, maar ook veel mensen zeiden dat ze graag wat meer over andere dingen willen lezen. Wat meer beauty en fashion bijvoorbeeld. Daar schreef ik voor mijn zwangerschap natuurlijk een stuk meer over dan nu, en ik snap dat sommige mensen dat een beetje missen. Hier las ik trouwens ook weer dat jullie het liefst persoonlijke artikelen lezen, dus die zal ik zeker blijven schrijven.

Vraag 5. Wat mis je op mijn blog?
De meerderheid gaf aan niks te missen, maar ik las ook een paar keer dat een beetje meer variatie niet verkeerd zou zijn. Dat kan ik me heel goed voorstellen, zeker voor meiden die nog helemaal niet bezig zijn met het moederschap. De eerste weken na Nomi’s geboorte schreef ik daar heel veel over, doordat ik bijna continu met haar bezig was. Natuurlijk ben ik nog steeds heel veel met Nomi bezig, maar ik heb nu ook weer wat meer tijd voor andere dingen. Ik ga dus proberen om wat meer variatie aan te brengen qua artikelen.

Vraag 6. Waarop volg je Madebymalou.nl?
Bijna iedereen die de enquête heeft ingevuld, volgt mijn blog via Bloglovin’. Best veel mensen volgen me ook via Twitter en Instagram, en een paar mensen ook via Facebook. Leuk om te lezen! Mocht je me op (een van) deze sociale media willen volgen; rechts zie je linkjes naar Bloglovin’, Facebook, Twitter en Instagram.

Vraag 7. Heb je nog opmerkingen of tips?
Hier kreeg ik veel positieve reacties als ‘ga zo door’, heel lief!

Dat was de enquête. Ik vind het heel fijn om jullie feedback te lezen en ik heb er ook echt veel aan!

12 gedachten over “UITSLAG ENQUÊTE

  1. Shijun Lin schreef:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.