NIEUW KAPSEL

De laatste tijd is mijn haar ontzettend droog. Ik gebruik regelmatig maskertjes en verder verzorg ik mijn haar ook best goed, maar er was echt niks mee te beginnen. Ik had ontzettende klitten en mijn haar voelde heel droog aan. Daarom besloot ik naar de kapper te gaan en een flink stuk van mijn haar af te laten knippen.

Ook werd het tijd om het weer te kleuren. Eigenlijk wilde ik de verf uit mijn haar laten groeien, maar ik begon me steeds meer te storen door de uitgroei. Daarom besloot ik mijn haar te verven met een tijdelijke kleuring van L’Oreal, de Casting Crème Gloss in de kleur Caramel. 
En dit is het resultaat! Ik moet er zelf nog wel aan wennen, het is wel heel anders, maar ik ben er wel heel blij mee. Ik had m’n haar al heel lang zoals op de eerste foto, dus ik wilde wel graag een keer weer wat anders. Mijn haar voelt nu echt veel gezonder aan en het is heel makkelijk doorkambaar, waar ik heel blij mee ben. 

46 gedachten over “NIEUW KAPSEL

 1. kirsten schreef:

  oef, er is veel af zeg! (: Maar staat je wel heel goed. De kapper zei laatst tegen mij dat ik mijn haar beter moet gaan verzorgen anders moet er ook zo'n groot stuk af.. 🙁

 2. Ayla schreef:

  Mooi! Het is echt supervervelend als je niks kan met je haar! Mijn haar is ook zooo droog, ik kan er niks mee, maar ik wil het eigenlijk ook niet afknippen, dilemma.

 3. Simone schreef:

  Het staat je goed hoor!! Vind ook je haarkleur erg mooi 🙂

  Ik heb dat, inmiddels al wat maandjes terug, ook gedaan. Achteraf was het inderdaad ook echt nodig en zit het nu veel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.