Nieuwe schoenen voor Nomi, Lenn en Elena

Nomi, Lenn en Elena waren alle drie toe aan nieuwe schoenen en samen met ze koos ik deze leukerds uit. Lenn en Elena gingen voor stoere laarsjes van het merk Bunnies Jr en Nomi koos een paar gave laarzen van Braqeez uit. Vandaag vertel ik je er meer over.

Bunnies laarsjes voor Lenn

Lenns oog viel al snel op deze gave laarzen, hij vond vooral de kettingen erg stoer. Deze biker boots heten Thijs Trots en ze zijn verkrijgbaar van maat 20 tot en met maat 30. De zijn gemaakt van leer en door het ritsje aan de zijkant kan een kind ze makkelijk zelf aan- en uitdoen.

‘Mama, deze schoenen lopen echt zó lekker’, zei Lenn meteen toen hij ze aan had. En omdat hij ze zo fijn vindt, heeft hij de laarzen heel vaak aan. Ze passen ook nog eens bij iedere outfit, dus we zijn er heel erg blij mee.

Bunnies laarsjes voor Elena

Heel toevallig koos ook Elena een paar Thijs Trots kinderschoenen uit. Ook die van haar zijn verkrijgbaar van maat 20 tot en met 30. Elena vindt het heel erg leuk dat er hartjes op haar schoenen staan, en dat was de belangrijkste treden waarom ze voor deze laarsjes koos.

Deze foto laat wel zien hoe blij ze met haar laarzen is, toch? Ze heeft ze inmiddels vol trots laten zien op de peuterspeelzaal en ze loopt er heel veel op. Doordat ze lekker warm zijn en een grove zool hebben zijn ze perfect voor de herfst en winter.

Braqeez laarzen voor Nomi

Nomi koos voor deze mooie meisjeslaarzen van het merk Braqeez. Ze zijn verkrijgbaar van maat 26 tot en met maat 38. De laarzen heten Naomi Nova en Nomi vindt het helemaal leuk dat dat zoveel op haar naam lijkt!

‘Wow mam, er zitten glitters aan de zijkant! Dat had ik helemaal niet gezien!’, zei ze toen we de laarzen in huis hadden. Ook zij vond haar laarzen heerlijk zitten en de volgende dag wilde ze ze meteen aan naar school, waar ook zij vol trots haar laarzen liet zien. En sindsdien heeft ze ze bijna iedere dag aan, dus ze zitten ongetwijfeld heel lekker!

Heb jij al kinderschoenen gekocht voor de herfst en winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.