Nomi en haar schoenentic

develab

Nomi is echt een meisje-meisje, ook als het gaat om schoenen. Ze houdt van schoenen, ze weet precies welke ze aan wil (en ook heel goed welke ze niet aan wil) en het lukt haar steeds beter om zelf schoenen aan te doen. Zelf heb ik thuis bijna nooit schoenen aan, maar het gebeurt regelmatig dat madam perse haar schoenen aan wil. Op dit moment zijn haar regenlaarsjes en haar nieuwe Develab schoentjes favoriet.

develab-3

Ik denk dat haar regenlaarsjes favoriet zijn omdat ze ze makkelijk aan kan doen, ze heeft namelijk nooit gezegd dat ze ze mooi vindt. En dat zegt ze over deze schoentjes wel. Ik vind ze zelf trouwens ook ontzettend leuk, ze zijn stoer maar toch meisjesachtig en ik hou van dit kleurtje.

develab-2

Nomi heeft nu maat 22 en ze loopt bijna 5 maanden los. Ze was laat met lopen, maar ze liep wel heel snel echt goed. Daarom zijn zachte zooltjes niet meer nodig en deze schoentjes zijn hartstikke geschikt voor haar. De zolen zijn wel soepel, maar niet zoals de zooltjes van echte babyschoentjes. Verder zijn de schoenen ook lekker soepel en daarom zijn ze geschikt voor peuters die van lopen houden.

develab-4

‘Nomi kom je je schoenen aandoen?’ ‘Jaa! Zelf?’ ‘Ja hoor, probeer maar’. Ze krijgt ze wel zelf aan, maar het lukt haar nog niet om het ritsje dicht te doen. ‘Mama helpen?’ ‘Schoenen mooi mama’.

Nomi is dus heel blij met deze schoentjes, en ik zelf ook. Ik vind het heel schattig om te zien dat ze ze echt mooi vindt, en dat ze zoveel bezig is met haar schoentjes. Nog eventjes, en dan lukt het haar wel om ze echt zelf aan te krijgen.

Houden jullie kinderen ook zo van schoenen?

Deze schoenen zijn opgestuurd door een bedrijf. Dat beïnvloedt mijn mening niet. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

3 gedachten over “Nomi en haar schoenentic

  1. Lilian schreef:

    Heel erg leuk. Jav heeft twee paar schoenen en regenlaarzen maar je kan wel merken dat hij een voorkeur heeft voor bepaalde schoenen. Ik denk ook omdat die makkelijker aangaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.