NOMI’S ZEVENDE MAAND

Gisteren was Nomi precies zeven maanden oud en toen bedacht ik me dat ze over vijf maand al een jaar is! Oké, vijf maanden duurt best lang, maar toen vond ik het opeens toch best snel gaan. Ook qua ontwikkeling gaat het heel snel, ze kan al zo veel! Ze kan inmiddels los zitten en dat vindt ze heel leuk, dus ze probeert het telkens. Zelfs als ze ligt probeert ze te gaan zitten door haar hoofd omhoog te tillen, maar zo sterk is ze natuurlijk nog niet.

Het wordt misschien een beetje eentonig, maar alles gaat nog steeds heel goed. Ze begint iets meer een ritme te krijgen en ze slaapt wat meer overdag. Eten gaat ook super goed. Haar groei ook, trouwens. Ze heeft de laatste tijd opeens een flinke groeispurt gemaakt. Het is misschien best privé, maar ik wil toch haar groeicurve even met jullie delen. Ik heb jullie een tijdje geleden ook vertelt dat haar groei een beetje achterbleef en dat haar curve afboog, dus wil ik dit ook graag met jullie delen.
Verder is ze erg druk met spelen, lachen, kletsen en het ontdekken van de wereld. Ze vindt alles interessant en alles wat ze ziet, pakt ze vast en stopt ze in haar mond. Dingen als kruipen of tijgeren doet ze nog totaal niet en ik vraag me af of ze dat wel gaat doen. Als ik haar op haar buik leg, rolt ze namelijk meteen weer om. Op haar rug beweegt ze wel veel, ze ligt regelmatig verkeerd om in bed en ze draait ook telkens rondjes in de box. Daarin kan ze zich nu ook heel goed zelf vermaken trouwens.
Gerelateerde artikelen:

7 gedachten over “NOMI’S ZEVENDE MAAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.