NYC SHOWTIME VELVET EYELINER

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel een aantal eyeliners in je stash. Zelf heb ik er ook best veel, maar vooral zwarte en donkerbruine. Ik was nog niet bekend met de eyeliners van NYC en ik besloot de kleuren 954 Black Blue en 953 Black Brown te proberen. Deze eyeliners hebben een ‘velvet effect’, waar ik erg benieuwd naar was. 

De bovenste kleur neigt een beetje naar goud, een kleur die ik heel mooi vind. De onderste kleur is wat blauwer, een keer wat anders dan mijn standaard zwarte eyeliners. 
Waar ik natuurlijk het meest benieuwd naar was, waren de swatches. Vaak ben ik niet zo tevreden over eyeliners van goedkopere merken, omdat de pigmentatie lang niet altijd goed is. De pigmentatie van deze NYC eyeliners is wel heel erg goed en ook het velvet effect is erg mooi. Daarnaast blijft de eyeliner goed zitten, ook aan het einde van de dag is de kleur nog heel mooi. Nog een pluspunt is de prijs, deze eyeliners kosten maar € 2,49. Echt een aanrader dus! 

15 gedachten over “NYC SHOWTIME VELVET EYELINER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.