Win een setje verzorgingsproducten van Petit & Jolie

petit-et-jolie

Goede verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen zijn voor mij echt een must en ik ben groot fan van de producten van Petit & Jolie. Dit merk maakt hele fijne natuurlijke verzorgingsproducten en vorig jaar schreef ik er een review over. En één van jullie mag ook kennis maken met deze producten, ik mag namelijk een setje weggeven met daarin een baby bath oil, hand soap en baby massage oil.

petit-et-jolie-1

Petit & Jolie is een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. De producten zijn mild, maar wel erg effectief in het schoonmaken en verzorgen van de huid. Er zitten geen synthetische ingrediënten in en Nomi en Lenn reageren heel goed op deze producten.

winnen!

Wil jij kan maken op dit setje? Like dan mijn Facebookpagina en het bericht over deze winactie. En laat een reactie achter onder dit bericht zodat ik weet dat je meedoet.

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017, daarna neem ik contact op met de winnaar.

47 gedachten over “Win een setje verzorgingsproducten van Petit & Jolie

 1. Marian Zw. schreef:

  Ik doe mee, heb al eens een keer een shampoo geprobeerd die was ook super lekker, echt heel fijn met mijn kindjes en hun gevoelige huid!

 2. Joyce Sluijk schreef:

  Als kraamverzorgster is het altijd leuk om gloed nieuwe ouders heerlijke producten te adviseren, Ik zou graag de producten uitproberen!

 3. Adriana de Ruiter schreef:

  Ik doe heel graag mee! We hebben sinds kort een heel jong pleegdochtertje (ze is nu drie maanden en is zo’n negen weken bij ons) en ik vind het belangrijk om haar goed te verzorgen. Voor mezelf heb ik al van alles en nog wat uitgeprobeerd en zit ik nu goed, maar wat zou het fijn zijn om voor haar dit setje te winnen zodat we het uit kunnen proberen!

  Maar goed, er zijn vast heel veel moeders en tantes en omas die dat graag willen voor hun kindjes! Tof dat je iemand blij gaat maken met dit setje!

  Ik wens je alvast een heel fijne jaarwisseling! 🙂

 4. Liesbeth schreef:

  Ik doe graag mee aan je actie! Ik ben op dit moment 20 weken zwanger van ons eerste kindje, dus deze producten komen heel goed van pas. Nu maar duimen!

 5. Marion Poeste Thomas schreef:

  ja leuk! ik maak graag kans. Wie weet voor een eigen letterlijk ”positief” 2017- hihi nog even geduld hier… of voor mijn beste vriendinnetje die elk moment van haar kleine babyboy kan bevallen.

 6. Aleesha Verhoeff schreef:

  Ik maak graag kans. Mijn dochter heeft nogal eens last van eczeem en ik ben altijd op zoek naar producten die mild voor haar huid zijn.

 7. Jolein koolske schreef:

  Oh woow lijkt me heerlijk voor mijn dochters . Ze zijn geen baby’s maar maar hoede huidverzorging blijf ik doen met fijne producten ?

 8. Veerle van Geresteijn - Kop schreef:

  Ik doe mee met deze actie. Ik zal een dezer dagen bevallen van mijn eerste kind dus fijne producten komen zeker van pas ☺

 9. Corinne schreef:

  Op de valreep! Ik ken het merk (nog) niet en maak er graag kennis mee. Heerlijk voor mijn zoontje van 11 maanden en mijn dochtertje – nu nog in de buik – verwacht begin juni a.s.! Deze mama gaat duimen hoor! FB geliked en het berichtje ook 🙂 Fijn weekend! Groetjes, Corinne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.