Onze plannen voor deze zomer

plannen voor deze zomer

Morgen is het zover, dan begint hier de zomervakantie. In februari hebben we een vakantie geboekt, in de hoop dat het door kon gaan in verband met de corona regels. En verder hebben we ook al wat plannetjes gemaakt. Niet hele concrete dingen, maar er zijn wat dingen die we graag willen gaan doen. Nomi en Lenn hebben ook wat ideeën over hoe we onze zomervakantie gaan besteden, en vandaag vertel ik je daar wat meer over.

Vakantie in Zeeland

In februari zaten we natuurlijk nog in de lockdown, maar toen hebben we toch een vakantie geboekt. We besloten in Nederland te blijven, zodat de kans het grootst was dat het door kon gaan. Net als vorig jaar gaan we naar Zeeland, maar wel naar een andere camping. We gaan twee weken en ik kan niet wachten!

Strand

Ik heb heel veel zin om weer lekker naar het strand te gaan. Strand hoort wat mij betreft een beetje bij vakantie en het geeft me het ultieme vakantiegevoel. De rest van ons gezin denkt er hetzelfde over en daarom hebben we een camping geboekt die vlakbij het strand ligt.

Zwemmen

Als ik Nomi, Lenn of Elena vraag wat ze graag willen doen op vakantie (en de rest van de zomervakantie) is het antwoord bijna altijd ‘zwemmen!’. Toen ik vroeg of ze dan ook in de zee willen zwemmen, keken ze me een beetje raar aan. Nomi was er vrij duidelijk in; ‘dat ga ik echt niet doen’. Maar we zullen wel zien hoe dat gaat als we er zijn.

Leuke uitjes

Vorig jaar heb ik van tevoren uitgezocht wat er allemaal in de omgeving van onze camping te doen was, en ik had van alles bedacht om te gaan doen. Maar uiteindelijk was het zo heet dat we bijna niks konden doen en daarnaast vermaakten de kinderen zich heel erg goed op de camping. Daarom heb ik het dit jaar wat meer losgelaten. Ik heb me er wel in verdiept, maar we zien wel wat we gaan doen.

In de weken dat we niet op vakantie zijn, wil ik ook leuke uitstapjes maken. Simpele dingetjes zoals een middagje naar de kinderboerderij vallen altijd goed in de smaak bij de kinderen. Wat me ook erg leuk lijkt, is om naar Safaripark Beekse Bergen te gaan. Of een leuke stad bezoeken. Laatst zijn we een dagje naar Urk geweest en dat was hartstikke leuk.

We zullen ons dus wel vermaken in de zomervakantie, daar twijfel ik niet aan. En ik kan niet wachten totdat we weer lekker naar Zeeland gaan!

Wat zijn jullie plannen voor deze zomer?

Een gedachte over “Onze plannen voor deze zomer

  1. MarjonS schreef:

    Zeeland is heerlijk. Wij moeten nog twee weken naar school en ik voor de klas staan. Daarna een weekje wachten…. En dan Zeeland! Ook camping dicht bij zee. Nu al zin in.

    Fijne vakantie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.