NOMI’S KAMER – ROOM TOUR!

Een tijdje geleden plaatste ik al een artikel met foto’s van Nomi’s kamer, om jullie te laten zien hoe het er nu uit ziet. Ongeveer een jaar geleden zette ik ook een artikel over haar kamer online en in de tussentijd was er natuurlijk flink wat veranderd. Toen ik jullie laatst vroeg wat voor video’s jullie graag wilden zien, kwam er meerdere keren naar voren dat jullie graag een filmpje wilden zien van Nomi’s kamer. Voor de mensen die mij al wat langer volgen is het misschien een beetje veel van het goede, maar daarom heb ik er een extra artikel van gemaakt. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!

5 gedachten over “NOMI’S KAMER – ROOM TOUR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.