Dagboekje 246; open dag van de basisschool en van het ziekenhuis

open dag ziekenhuis

Afgelopen week stond in het teken van open dag. Woensdag gingen we naar de open dag van de basisscholen en zaterdag had het ziekenhuis hier in de buurt een open dag.

Maandag; zomerfit!

karwei

Maandagochtend was Nomi op de peuterspeelzaal en Lenn speelde lekker even zelf thuis. Telkens als we Nomi ophalen wil Lenn glijden, dat is één van zijn favoriete dingen om te doen. ’s Middags was Bart wat eerder vrij en gingen we even naar de bouwmarkt. We willen namelijk een nieuwe schutting in de tuin, maar we weten nog niet precies wat we willen.

zomerfit

’s Avonds ging ik naar de sportschool en ik zag dat er dinsdag een zomerfit challenge begon. Ik besloot mee te gaan doen, en ik ga de uitdaging aan om 40 keer te gaan sporten in 100 dagen tijd.

Dinsdag

anytime fitness

Dinsdag waren Nomi en Lenn allebei niet zo lekker en daarom deden we niet zo veel. ’s Avonds ging ik weer naar de sportschool, om te beginnen aan het 40 keer sporten.

Woensdag; open dag op de basisschool

open dag basisschool

Ondanks dat Nomi woensdag nog steeds niet zo lekker was, wilde ze wel heel graag naar de open dag van de basisschool. Dus dat deden we. We bekeken twee basisscholen en Nomi en Lenn hebben zich erg goed vermaakt. En we hebben nu definitief onze keuze gemaakt!

Donderdag

sportschool

Donderdagochtend bleek er een internetstoring te zijn, en dat is als blogger natuurlijk niet zo handig. Daarom besloten we maar een stukje te gaan wandelen en daarna deden we boodschappen. Gelukkig deed het internet het net voor het middagslaapje weer, waardoor ik toen weer gewoon kon bloggen. ’s Avonds ging ik weer naar de sportschool en daarna keken we Temptation Island.

Vrijdag; pannenkoekendag

pannenkoekendag

Vrijdagochtend speelde Nomi dat ze een prinsesje was, en volgens haar was Lenn een prins. Lenn snapte er zelf alleen erg weinig van haha. ’s Avonds aten we pannenkoeken, want het was pannenkoekendag! En dat viel bij iedereen goed in de smaak.

Zaterdag; open dag van het ziekenhuis

zgt almelo

Zaterdagochtend las ik op Facebook dag veel ziekenhuizen een open dag hadden. Nomi speelt regelmatig doktertje en haar poppen liggen vaak in het ziekenhuis, dus dit leek me een heel leuk uitje. Zelf vond ik het trouwens ook erg interessant. We mochten in een ambulance kijken, Nomi liet haar arm gipsen, ze mocht in een kussentje prikken, ze luisterde naar haar hartslag met een stethoscoop en ze deed nog veel meer.

Zondag

haarverf

Nomi mocht zaterdag een cadeautje uitzoeken omdat ze overdag helemaal zindelijk is. Ze kon geen leuk speelgoed vinden, maar toen zag ze krijtjes om je haar mee te kleuren. Dat vond ze helemaal geweldig, dus dat namen we mee naar huis. Zondag kleurde ik haar haar en wat was ze er blij mee. Helaas blijft het heel slecht zitten, een paar uur later zag je er bijna niks meer van. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en daar bleven we eten.

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje 246; open dag van de basisschool en van het ziekenhuis

  1. janske schreef:

    Wat een leuke week en zo’n open dag is echt handig om de sfeer te proeven op een school. 40 x sporten in 100 dagen…respect voor je als je dat lukt hoor! Wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.